perjantai 15. toukokuuta 2015

Mielenkiintoinen serigrafi

Taulu oli myynnissä SPR:n Kontissa ja maksoi kympin. Jokin sen näennäisessä synkkyydessä kiinnitti huomioni. En vieläkään tiedä, onko taulussa kuvattu syvä rauha vai syvä ahdistus. Erittäin mielenkiintoinen ja monitahoinen työ, joka varmaan aukenee vasta ajan kanssa. Taulun koko on 60 x 45 cm. Kehykset on kullattu. Kotona syynäsin saanko signeerauksesta selvää. Se on ilmeisesti "Ben David", ja nopealla etsinnällä löytyi hyvin samantyylinen serigrafi, joka on ollut myynnissä täällä. Mitään muuta en tästä taiteilijasta ole vielä löytänyt. Jos joku osaa tulkata teoksen nimen, niin ehkä se aukeaa helpommin... Hyvä löytö joka tapauksessa.


4 kommenttia:

Antti Kulmala kirjoitti...

Nainen kumartuu ja painaa kaulaansa. Nielemisvaikeuksia? Yhdenkään osallisen kanssa ei synny katsekontaktia. Mies vetäytyy käsiensä lomaan, puna leviää otsalle. Asetelma kuvaa syvää ahdistusta.

Paperitähti kirjoitti...

Mahtava, sä löydät aina kivoja tauluja!

Anna kirjoitti...

Vaikka näennäisesti olemme yhdessä, kaikki "samassa kuvassa", oikeasti olemme kuitenkin täysin yksin. Entä jos yrittäisi hakea katsekontaktia itsensä kanssa? Mielestäni tässä on kyse itsensä kohtaamisesta, sulkeutumisesta. Sitä kautta voi löytää rauhan.

Hurmioitunut kirjoitti...

Yhdyn Paperitähden kommenttiin, onnistut usein tekemään hienoja taidelöytöjä!