perjantai 13. helmikuuta 2015

Eteisessä

Flunssa kaatoi melkein viikoksi petiin, mutta nyt alkaa olla onneksi jo ihan normaali olo. Minun on ollut tarkoitus tehdä meidän eteisestä juttua jo pidemmän aikaa. Olen vain odottanut että se tulisi valmiiksi viimeistelytöiden suhteen. Nyt tuntuu että sitä saa odotella hyvinkin pitkään, koska viimeistelyt on tarkoitus tehdä itse, ja nyt ei ole ollut remppafiilistä vähään aikaan.

Meillä kävi siis remonttimies poistamassa eteisestä seinää. Siinä oli kevyttä väliseinää kahden oviaukon välissä. Seinä oli ihan turha ja se teki eteisestä vähän ahdistavan. Eteisen viereinen huone on työhuoneena, ja suunnitelmissa on toteuttaa maitolasinen liukuovisysteemi, jolla saa tarvittaessa suljettua tilan valosta tinkimättä. Nyt siinä on kuitenkin vain tuo aukko, ja reunat on vielä kaikki tasoittamatta. Ennen aukon puhkaisua asensimme eteisen takkisyvennykseen valkoiset lasiovet. Se näyttää nyt siistiltä, vaikka työtila onkin auki.

Eteisen ja työhuoneen välissä on nyt väliaikaisesti tuollainen vaaterekki. Meillä oli poikamme isot 10v. synttärit ja paljon vieraita, joten tuollainen extranaulakko oli tarpeen. Nyt se on jäänyt siihen, vaikka varsinaista tarvetta ei ole. Majurihenkarit on kerrankin esillä! Naulakko on muuten aika hieno, se on ostettu vanhasta Saint Louis Storen myymälästä. Se on todella vankkaa tekoa, ja ylhäällä on paksu lasilevy.


Kuvassa näkyvä seinä poistettiin.4 kommenttia:

Uuva kirjoitti...

Maitolasiin saa muuten kätevästi piirrettyä taulutusseilla!

Meillä on töissä sellaiset neuvotteluhuoneiden maitolasiseinät aina täynnä kaikkia arkkitehtuuripiirroksia ja muita suunnitelmia. Helpottaa kokonaisuuksien hahmottamista piirtää ne isolla seinälle.

Anna kirjoitti...

Tosi kiva vinkki! Kiitos!

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Pakko kysyä mistä on löytynyt kyseinen vaaterekki, se on ihana! Haluan samanlaisen

Maria

Anna kirjoitti...

Tämä oli sellaisen vaatekaupan kuin Saint Louis Storen myymälässä. Liiketila meni remonttiin ja sieltä myytiin pois kaikki kalusteet, ja tämä rekki on ostettu silloin sieltä. En yhtään tiedä mistä tällaisen voisi löytää...