keskiviikko 24. joulukuuta 2014

Sushia ja rentoilua

Tänä vuonna jäimme jouluksi kotiin ja teimme yhdessä kaikkien lempiherkkua, sushia. Viime kerrasta on tosi pitkä aika, kun tätä on itse tehty. Mutta on kyllä kaiken sen vaivan arvoista. Meidän pojastakin on tullut todella näppärä sushintekijä.
Täytteinä käytimme majoneesipohjaista tahnaa, kylmäsavulohta, avokadoa, kurkkua, mätiä, jättikatkarapuja ja japanilaista munakasta. Lisäksi oli etikkaista kurkkua ja inkivääriä.














Kuka tunnistaa korvikset? Ovat minun lempparini tällä hetkellä. Sukkikset löytyi sokoksen alehyllystä, näissä on vähän vintagehenkeä.



Tällainen kakku popsittiin jälkkäriksi. Kokeilin sokerimassaa päällysteeksi ja teimme lasten kanssa myös näitä pingviinejä koristeeksi. Nyt ymmärrän että jotkut hurahtavat sokerimassaleipomuksiin. Onhan se hauskaa ja heti tuli sata ideaa päähän, mitä kaikkea voisi tehdä.


Ei kommentteja: