sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Joulun odotusta

Tänään oli pitkästä aikaa vähän valoisampaa ja tartuin heti kameraan. Ilmeisesti nämä pari pimeintä kuukautta musertavat kaiken inspiraation synkkyydellään. Mutta nyt tietää, että valoa kohti taas mennään. Jospa blogikin tästä heräilisi!

Eilen laitoimme pienen kuusen kukkaruukkuun ikkunalaudalle. Siitä tuli ihan tarpeeksi tunnelmaa. En lainkaan kaipaa perinteistä joulukuusta, joten tuo ja valkoinen muovikuusi (kaikessa irvokkuudessaan) ajavat asiansa. Hain myös muutaman hyasintin tuomaan vähän tunnelmaa. Joulusiivoukset ovat käynnissä, mutta aika rennosti aion tänä vuonna ottaa.


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Piti kommentoida jo edelliseen, että ihanan erilainen piparitalo! Rakastan kun poiketaan massasta tavalla kuin tavalla. Ihailen myös tapaasi asetella hyasintit. Meillä retkottaa yksi jo pöytää vasten kun en ole keksinyt millä tukea sitä. Mutta onneksi se ei estä sitä huumaavaa tuoksua. Oikein hyvää joulua teidän perheelle. T. Joogakaveri Maija

Anna kirjoitti...

Moikka. Ihanaa kun kommentoit! Sun pitää tulla käymään meillä joskus :).

Olen oppinut vuosien varrella hyasinteista sen, että kun niitä ei kastele niin ne eivät "retkahda". Olen usein tehnyt virheen, että kastelen niitä ja varret kasvavat heti hurjasti pituutta.
Hyasinttien sipulit ovat melkein yhtä kauniita kuin itse kukatkin, joten siksi tykkään vain törkätä ne laseihin.

Ihanaa joulua sinullekin.