torstai 4. syyskuuta 2014

Voita liput Habitareen itsellesi ja kaverillesi!

Punaisen Ristin Kontti osallistuu tänä vuonna ensimmäistä kertaa omalla osastollaan Habitare-messuille, joka on Suomen suurin huonekalu-, sisustus- ja desintapahtuma. Sain Kontin markkinointi- ja viestintätiimiltä arvottavaksi kaksi lippua Habitareen. Voit osallistua arvontaan jättämällä viestin kommenttikenttään. Ilmoitan sunnuntaina voittajan, ja lähetän hänelle liput heti maanantai-aamuna, jolloin ne ehtivät perille hyvin ennen messuja.

Habitare-messut avataan yleisölle 11.–14. syyskuuta Helsingin Messukeskuksessa. Kontti esittelee tyylikkäitä kierrätyskalusteitaan ja lahjoitettuja sisustustavaroitaan messujen yhteydessä järjestettävässä antiikkia, vintagea ja vanhaa taidetta esittelevässä Antiikki-tapahtumassa.

Punaisen Ristin Kontithan ovat tavarataloja, joissa myydään hyväkuntoista lahjoituksena saatua tavaraa. Valikoimaan kuuluu vaatteita, huonekaluja ja kodin käyttötavaroita. Konttien pääasiallinen tehtävä on kerätä varoja Suomen Punaisen Ristin avustustyöhön kotimaassa ja ulkomailla. Vuonna 2013 Kontit toimittivat kansainväliseen vaateapuun noin 145 000 kg vaatteita ja kierrättivät myynnin kautta noin 2, 25 miljoonaa tavaraa.

kontti.punainenristi.fi


13 kommenttia:

Lumipusu kirjoitti...

Osallistun :) Sulla on ihana blogi, pitäisi ryhdistytyä kommentoinnissa!:)

Anonyymi kirjoitti...

Osallistun! Tykkään Kontin FB-mainoksista ja olisi hauska päätä näkemään heidän hauskoja ratkaisujaan myös messuille!
Leena

Anna kirjoitti...

Mukana arvonnassa! Kontista on kotoisin meidänkin Trienna-nojatuolit ja moni muu tavara. Säännöllisesti tulee vierailtua eri kaupunkien Kontti-myymälöissä.

T.K.O kirjoitti...

Osallistun, Habitareen pitää joka tapauksessa mennä opintoihin liityviä tehtäviä tekemään.

Anonyymi kirjoitti...

Osallistun arvontaan! Olisi mukava päästä ihastelemasn uutta ja vanhaa. Kiitos ihanasta blogistasi, sulla on persoonallinen tyyli <3

Sini K

Anonyymi kirjoitti...

Mukana! Kontti tsekataan aina samalla, kun ruokaostokset tulee tehtyä.

EmHa, memmijotain ät gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Mukana arvonnassa - messuille menossa joka tapauksessa :)
salla.kivisto@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Osallistun! Helsingissä on se vika, ettei täällä tietääkseni ole Kontin Konttia, SPR:n vaatekeräyspisteitäkin vain yksi.

Anonyymi kirjoitti...

Osallistun arvontaan! Ja kiitos upeista valokuvistasi, blogisi on aina visuaalinen elämys :)

jenny.vainio (at) gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Tyylikäs blogi! Osallistun!
t.odette123 (at) luukku.com

Anonyymi kirjoitti...

Osallistun arvontaan :) Vuosia olen blogiasi seurannut ja kirpparilöydöistäsi inspiroitunut! Blogissasi törmäsin vaaleansiniseen, lasiseen jälkiruoka- ja tarjoilukulhosarjaan ja tätä ennen en ollut ajatellutkaan, että suosikkikippiohini on noin kaunis tarjoiliastia. Minunkin kotoa löytyvät jälkiruokakulhot saivat siis sarjan tarjoiluastian parikseen. Hyllykirpparilta sekin löytyi aikanaan, kun piti silmänsä auki.

t. lukija Turusta
p.s. Kävisinpä yhtä usein tavan kirppareilla kuin blogissasi :D

Anonyymi kirjoitti...

Mukaan arvontaan!
ninuska76@luukku.com

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Osallistuisin arvontaan! Kontti on tuttu paikka ja sieltä on löytynyt niin nojatuoli, kenkiä, lempireppuni ja lasten leluja. Olisi ihana päästä ihastelemaan osastoanne myös Habitareen (jossa en ole koskaan käynyt).

terveisin, hannabox(at)hotmail.com