lauantai 13. syyskuuta 2014

Erikoinen neuletakki

Ostin noin neljä vuotta sitten Florenciasta neuletakin, joka on aika poikkeava. Siinä on paljon yksityiskohtia ja pitsiä. Jostain syystä ihastuin neuleeseen ja ostin sen, vaikka tämä ei ole ihan ominta tyyliäni.
Vaate on alunperin kotoisin lahtelaisesta Kimistä. Second handinakin tästä sai muistaakseni pulittaa jonkun summan. Tässä ei ole mitään lappuja, mutta materiaali tuntuu puuvillan ja silkin sekoitukselta. Valmistajasta ei ole mitään tietoa. Kangas (tai siis neulos) on värjätty niin, että joistain kohdin kangas on vaaleampaa ja joistain tummempaa. Pitsiä ja paljettia on kauluksissa ja hihoissa. Tässä vaatteessa on jotain syksymäistä, ja niinpä tämä pääsee taas käyttöön.

3 kommenttia:

Metsäntyttö kirjoitti...

Aika jännä tuo neuletakki. Jäin miettimään, että tuohon tyyliin pitsiä laittamalla voisi kenties itsekin muunnella jotain neuletta.

Anonyymi kirjoitti...

Ui mikä ihana ampiaisvyötärö :)

Rhia kirjoitti...

Ehkä se sopii tyyliisi juuri siksi että pukeutumisesi on muuten niin klassisen tyylikästä. Pieni hörsöily ei tunnu menevän yli kun muuten on aika pelkistettyjä linjoja. Ja mustan asun kanssa näyttää menevän todella hienosti!