perjantai 15. elokuuta 2014

Salaattia makadamiapähkinäöljyllä

Tuoreet, yrtit, tuore ananas, lime ja avokado ovat tämän hetken ylivoimaisia suosikkejani.
Ostin jokin aika sitten makadamiapähkinäöljyä, ja se onkin osoittautunut loistavaksi öljyksi salaatteihin. Maku on miedon pähkinäinen, sopivan huomaamaton salaatissa.





Eilen tein salaattia, jossa oli friseesalaattia, avokadoa, luumutomaatteja, luomuoliiveja, korianteria, basilikaa ja herneenversoa. Myös mozzarellaakin laitoin tällä kertaa.
Korianterihulluus on nyt kuumimmillaan, lisään sitä melkein kaikkeen.
Öljy ja balsamico toimivat kastikkeena.



2 kommenttia:

Kannatti Kokeilla kirjoitti...

Tässähän tulee nälkä! :)

En ole kuullutkaan tuollaisesta pähkinäöljystä, itsellä ollut käytössä kookosöljy mutta se on PAHAA. :O Saako tuota marketeista?

http://kannattikokeilla.blogspot.fi/

Anna kirjoitti...

Minullakin on kookosöljy käytössä, mutta en voi maun takia käyttää sitä kuin tietynlaisiin ruokiin...On niin "makea". Ostin tämän pähkinäöljyn ihan tavallisesta s-marketista! Maksoi reilut 6€ jos muistan oikein. Öljy pysyy avaamisen jälkeen hyvänä noin 3kk.