keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Sitruunapastaa

Olemme viime päivät tehneet kaikkia pieniä remppajuttuja. Kunhan tämä kaaos taas laantuu niin kuvia luvassa.

Hortensiapuskaa piti vähän karsia yhdeltä reunalta, ja pelastin nuo oksat maljakkoon. Hortensia on ikuinen kestosuosikkini. Väri muuttuu kirpeän vihreästä hitaasti kohti valkoista. Kaunista.


Olen tehnyt pari päivää putkeen sitruunapastaa, koska se vain maistuu juuri nyt jostain syystä ihan taivaalliselle. Kuullotan voissa salviaa, lisään kermaa ja lopuksi ihan sikana sitruunaa ja ripauksen suolaa. Sekoitan kirpeän sitruunakastikkeen pastan joukkoon ja monesti laitan sekaan vielä vähän vuohenjuustoa. Kannattaa kokeilla jos tykkää sitruunasta!



3 kommenttia:

Päivi Nielikäinen kirjoitti...

Miten laitat sitruunaa siihen, puristatko mehun, leikkaatko paloja lihoineen vai raastatko kuorta? Kuulostaa hyvältä :)

Päivi Nielikäinen kirjoitti...

Jos kiinnostaa käydä kurkkaamassa ;)http://hompanpomppaa.blogspot.fi/2014/07/pyrkija-vuodelta-1952.html

Anna kirjoitti...

Puristan mehun ja välillä raastan yhdestä sitruunasta myös kuoren! Hieno pyörä :)