perjantai 6. kesäkuuta 2014

Sininen lasivati ja salaattia

Tämä maljakko on kirppislöytö. Minulla on toinenkin aika saman mallinen, mutta isompi ja eri värinen. Laitan vatiin usein keksejä tai vihreitä kuulia. Se herättää yleensä joko ihastusta tai inhotusta. Olen huomannut, että vanhat lasiesineet jakavat ihmisiä. Minä pidän väreistä ja muodoista. Joihinkin vain tykästyy ilman järjellistä syytä.

Tämän vadin sininen väri on upea.
Tässä on se jo entuudestaan meillä oleva malja. Siitä enemmän kuvia täällä ja täällä. Mieheni mielestä tämä on kammottava.Tein taas yhden variaation mozzarellasalaatista. Siihen tuli rucolaa, viinisuolaheinää, pikkutomaatteja, rypäleitä, avokadoa ja mozzarellaa. Mozzarellaa marinoin hetken sitruunanmehussa, oliiviöljyssä, ruohosipulissa ja mustapippurissa. Ripauttelin vähän sormisuolaakin sekaan. Kun marinoi tällä tavoin mozzarellaa, niin marinadi on kätevästi samalla myös salaatinkastike.

1 kommentti:

hietzu kirjoitti...

Kyllä, upea syvän sininen väri! Olisi varmasti lähtenyt minunkin matkaan jos olisi kirpparilla vastaan tullut. Eikä tuo toinenkaan mikään kammottava ole, mutta kentes hieman vaisu nyt tuon sinisen komeuden nähtyä.