perjantai 28. maaliskuuta 2014

Vintagemekkolöytö

Pitkästä aikaa tuli tehtyä todella ihana kirppismekko-ostos! Itse tehty mekko on ehkä 60-luvun alkua. Hihan pituus on hienovaraisesti vajaamittainen, ja helma tulee reilusti polven alle. Oikeasti mekon malli ei oikein näy tällaisessa henkarikuvassa, mutta luonnonvalo loppui tänään ennen kuin ehdin kuvaamaan mekkoa päälläni. Mekon vuori ja helman alareuna, kuten myös hihansuutkin, ovat ohuen ohutta silkkiä. Pitsi ja silkki ovat ihan samaa hennon kellertävää sävyä. Mielestäni tämä oli todella mieletön löytö viidellä eurolla. Aarre! Ja napitkin on ihanasti päällystetty pitsistä leikatuilla kukkakuvioilla...
4 kommenttia:

Elviira kirjoitti...

Tuohan kerrassaan upea löytö! Ja vain vitosella. Nuo hihansuiden ja helman silkkiosat ovat minusta kuin piste i:n päällä, viimeistelevät mekon.

Anna kirjoitti...

Kiitos! Olen ihan samaa mieltä :)

Paperitähti kirjoitti...

Tästä ei voi sanoa kuin että ihan täydellinen. Miten viimeisteltyä ja harkittua työtä!

Turun Tilda kirjoitti...

Tosi hieno mekko! Vähän samantapainen kuin mun eräs Charleston-mekko (oletan , että sen on kuitenkin 60-luvulta), mutta mun maksoi kyllä enemmän eikä ole noin laadukkaista materiaaleista. Pitäisipä oikeastaan kokeilla, että mahtuuko vielä päälle :)