maanantai 17. helmikuuta 2014

Nopea sitruunajuoma

Ystäväni on joskus paastonnut sitruunamehupaastolla. Siinä juodaan siis vaahtera-palmusiirapista, sitruunasta ja vedestä tehtyä juomaa. Kokeilin tänään miltä se maistuu, ja nyt kyllä löytyi uusi juomasuosikki. Lasin pohjalle loraus vaahtera-palmusiirappia, sitten reilusti sitruunanmehua ja lopuksi laitoin itse kuplitettua vettä. Juoma sihahteli ja poreili, ja maistui oikeasti hyvälle. Paremmalle kuin kaupan limut. Ja tämä on kyllä taatusti terveellisempää!

Clipperin teet ovat Yogi-teen lisäksi suosikkejani. Paketit ovat todella onnistuneita värimaailmoiltaan. Tänään hain vähän täydennystä nopeasti hupeneviin varastoihin.


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos reseptistä! Meilläkin on se laite, enkä tykkää mistään keinotekoisista juomasekoituksista. Tuota pitää kokeilla. Saako tuota siirappia normikaupoista?

Ilona

Anna kirjoitti...

Mietin silloin että onko soda stream ihan turha, mutta yksi ystävä kehui sitä niin paljon että uskalsin hankkia. Ja sen jälkeen ei ole ostettu mitään limuja tai kuplavesiä kaupasta. Voi vaikka laittaa itse tehtyä punaviinimarjamehua pohjalle ja kuplavettä päälle. Tuota siirappia saa luontaistuotekaupoista.