sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Moschinoa ja muuta kivaa

Puuvillainen chanelhenkinen neuletakki on nettikirpparilta, ja sopii oikein hyvin tämän vuoden kierrätyskeijuiluteemaan. Neuletakki on ollut minulla jo monissa eri yhdistelmissä, ja tuntuu että se toimii joka kerta. Olen kaivanut kirpparilta löydetyn Moschinon vyönkin taas käyttöön.

Aika paljon on tullut karsittua vaatekaappia. Osan myin kirpparilla ja jotain olen viemässä vaatekeräykseen. Yksi virhehankinta on silti tullut tehtyäkin...Clairen mieletöntä kashmirsekoitetta oleva takki löytyi Kontista, ja ostin sen sovittamatta. No kotona sitten totuus paljastui, se oli ihan liian suuri. Materiaali vain lumosi minut, ja nyt mietin onnistuisikohan hihojen uudelleenistutus.


Tämä koru on ollut minulla jo viime kesästä, ja se on ollut aika usein käytössäkin, vaikkei ole tainnut blogiin päätyä vielä kertaakaan. Koru on Florenciasta, ja se on Melina Lindroosin. Materiaali on pyörän sisäkumia!
Ja vielä yksi ajankohtainen hankinta, jälleen luottopaikastani Florenciasta. Monclerin untuvatakki on ollut huippu. Mielettömän lämmin mutta silti kevyt eikä yhtään ahdistava.
Sain korjattua laukunkin. Muutaman irronneen niitin uusiminen ei ollut vaikeaa. Tänne mahtuu pieni omaisuus kerralla, se on niin suuri...
1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Toimiipas kivasti takki&laukku yhteen, pidän…kovasti!