keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Uusi vuosi

Vuosi vaihtui rauhallisissa merkeissä. Aloin illalla katsomaan Mad menin ensimmäistä tuotantokautta. Sarja jäi minulta katsomatta silloin kun se aikanaan tuli, ja olen ostanut kolme tuotantokautta dvd:llä. Parin ensimmäisen jakson perusteella vaikuttaa kyllä todella hyvältä!

Pitsimekko on 100% puuvillaa, ja olen ostanut sen Vilan alesta. Mekko oli kaiketi viimeinen kaupasta ostettu mekkoni vuoteen. Aion Turun Tildan innoittamana kokeilla elää tämän vuoden niin, että en osta yhtään vaatetta uutena. Se ei koske alusvaatteita, sukkahousuja yms, mutta siis käyttövaatteita. Palaan aiheeseen vielä tämän viikon aikana tarkemmin. Meitä on muutama bloggaja nyt juonessa mukana. Vähän on vielä sellainen olo, että mitähän tästä tulee, mutta toisaalta en edes varsinaisesti kyllä tarvitse mitään. Jos saisin muutenkin vähän karsittua vaatehuonetta sellaisesta, jota en käytä.
Kokeilin pitkästä aikaa macaronsseja. Nyt niistä tuli jopa ihan siedettävän näköisiä. Mantelijauho oli sellaista, jossa oli kuortakin mukana, joten siksi ulkonäkö ei ole ihan viimeisen päälle. Maku oli kyllä loistava. Väliin laitoin lemon curdia.


Leivoin leipää, jonka väliin laitoin paketin koskenlaskijaa ja cheddarkuutioita. Silppusin pinnalle mys ruohosipulia ja tuoretta timjamia. Nam.
Ei kommentteja: