torstai 16. tammikuuta 2014

Kenzon? silkkijakku

Tässä yksi kirppislöytöni, joka on vuorta myöten silkkiä. Jakku maksoi 8€, ja hintalapussa luki, että se olisi Kenzon. Mitään merkkilappuja tai muita tässä ei kuitenkaan ole, mutta vaikuttaa todellisen ammattilaisen tekemältä. Saattaa siis olla, että ehkä jakku on teetetty Kenzon kankaasta jossain ateljeessa/ompelimossa? Väri on upea, korallinen. Se elää valosta riippuen. Napit on päällystetty silkkikankaalla niin, että jokaisen napin keskellä on valkoinen kukka. Hihat ovat vajaamittaiset, ja päällä jakun hieno leikkaus vasta kunnolla näkyy. Sellainen kuva tulossa kyllä lähiaikoina!

Kukkien taustalla viimeisessä kuvassa näkyy Tuija Rantakankaan iso maalaus, joka on päätynyt meille sukulaisen kautta. Se on todella iso, ja olen vielä totutteluvaiheessa. Uskon että oikea paikka sillekin kyllä löytyy.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sinulla on aivan upea blogi. Teet hienoja löytöjä kirppareilta.

miss_marjorie kirjoitti...

Onpa upea tuo maalaus! Ottaisin omalle seinälleni milloin vain :). Minusta on mukavaa, että taide on osa kotianne niin luontevasti ja vaivattomasti - omista taidehankinnoista joudun toistaiseksi vielä unelmoimaan rahatilanteen vuoksi, mutta jonain päivänä, jonain päivänä...