keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Uusi maalaus

Nyt tämä maalaukseni alkaa olla valmis. Se sopii kyllä juuri siihen kohtaan mihin ajattelinkin. Inspiraation sain Jean Auguste Dominique Ingresin maalauksesta "The Spring". Työ koostuu kolmesta 50x70 kokoisesta pohjasta, joten se on ihan mukavan kokoinen. Värimaailmaan hain tunnelmia Helene Schjerfbeckin maalauksista, erityisesti hänen omakuvastaan vuodelta 1912.
tiistai 26. helmikuuta 2013

Berliininmunkkeja

Mieheni veli söi pienenä aina berliininmunkista vain sen "berliinin". Se tulee joka kerta mieleen, kun ostan näitä vaaleanpunaisia herkkuja. Astiasto on Hutschenreutherin ohuen ohutta posliinia, huomatkaa myös kupin hurmaava pohja:).
Olen maalannut yhtä taulua suhteellisen intensiivisesti. Vähän jännittää, se ehkä valmistuu huomenna. Teen sitä meidän yläkertaan yhdelle seinälle. Maalatessa kyllä ajantaju häviää ja päivätkin menevät sekaisin. Nimin. tiistai toista päivää peräkkäin.lauantai 23. helmikuuta 2013

Päivän asu ja kenkähaaveita

Naf Nafin silkkipaidan päällä on ihan ohut b-youngin paita. Ihastuin hennon vaaleanpunaiseen, puuterimaiseen väriin.
Minna Parikan uusi kenkämallisto on superihana, alhaalla vähän fiilistelyä.

Jotkut näistä Parikoista sopisivat aika kivasti asuun...Huokaus. Haluan nämä kaikki!

Kuvat minnaparikka.com

torstai 21. helmikuuta 2013

Kahvihetki

Eilen iltapäivällä istuin sohvalla, oli täysin hiljaista ja kevätaurinko paistoi. Luin vanhaa Vogueta ja selailin kirjaa modernista taiteesta. Kipossa oli Julioita.keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Seinäteos

Löysin mielestäni tosi hienoja laserleikkausroskia, ja vein ne kotiin. Ne ovat pyörineet kaapeissa jonkin aikaa, kunnes keksin mitä niistä tekisin. Asettelin erikokoiset levyt sängynpäätyyn taideteokseksi. Valkoinen akryylilevy kiiltää hienosti valon osuessa siihen, ja samalla teos kasaa yhteen lattian ja alkuperäisen 60-luvun kattolampun.maanantai 18. helmikuuta 2013

Origamiveistos

Koulussa piti tehdä veistos yhdellä kurssilla. Olen pitkään tykännyt origameista ja ihaillut erilaisia paperiveistoksia. Päätin toteuttaa oman veistokseni yksinkertaisella taskumenetelmällä, jossa moduleita laitetaan sisäkkäin. Lopullinen työ muistuttaa hieman ufoa, mutta kuten näette, sama runko muuntuu vain kääntelemällä kaikkiin näihin variaatioihin! Näissä on jotain rauhoittavaa, vähän kuin mandaloissakin.
sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Sunnuntain mekko

Käytiin tänään synttäreillä, ja minulla oli 2or+byyat mekko ja Zaran kashmirvillapaita(kirpparilta 5€). Mekon kangas on tosi ihana.

Olen tehnyt tänään yhdestä koulutehtävästä koostetta seinälle kiinnitettäväksi. Se on sellainen veistosjuttu. Laitan sen varmaan huomenna tänne blogiin.
Meidän eläinystäväiset ja pikkuneiti pinkeissä säärystimissään. Aika Zen.