lauantai 2. marraskuuta 2013

Pyhäinmiestenpäivän asu

Olen aina pitänyt pyhäinmiestenpäivästä tai kekristä, millä sitä nyt nimittääkään. Joku tässä vuodenkierron ajankohdassa puhuttelee. Pyhäinpäivä on yhdistelmä kahdesta eri juhlasta; kaikkien pyhien päivästä ja kaikkien uskovien vainajien muistopäivästä. Kekrin vietto on juontanut juurensa satokauden päättymisen juhlimisesta.
Joskus olemme käyneet hautausmaalla, siellä on todella kaunista kun kynttilämeri jatkuu ja jatkuu. Nyt katselen valoja, jotka näkyvät kaukana kaupungin toisella puolella lehtien tiputtua puista.

Päivän asussa on mukana mummoni vanha silkkisatiinilaukku 50-luvulta. Sen sisällä on peili yläläppään kiinnitettynä. Ja "kuinka yllättävää", taas joka kuvassa on eläin.


2 kommenttia:

Maya kirjoitti...

Jotenkin mahtavan näköistä, kun joka kuvassa on pehmoisen pörröinen kaveri mukana! Ja asu on jälleen ihana, mutta niinhän sulla yleensä aina on... :)

Ja vaikken kaikkia postauksia ole kommentoinut, niin lukenut olen kyllä, olet(te) ajatuksissani, vaikken teitä tunnekaan kuin blogisi kautta... <3 voimia ja positiivista energiaa <3

Anna kirjoitti...

Juu, on noi ihania :). Ja kiitos <3