keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Kirjomekko

Tämä mekko on ystäväni, ja se on minulla korjausompelussa. Hihat tarvitsee kiinnittää paremmin. Mekko on tosi söpö 60-lukulainen. Vyötäröllä on strasseja. Etsimme vähän lisätietoa merkistä, ja miten ollakaan päädyimme blogiini. Tässä linkissä minulla on Kirjomekon mekko! Ja kuvissa on nuorempi lapseni vielä mahassa. Nyt kyllä niin harmittaa että olen laittanut mekon kiertoon, koska en ikinä jaksanut alkaa sitä pienentää. Voi harmituksen harmitus. Itkujen itku. Mitäs tästä taas opin, ei saa päästää vintagea käsistään, koska viiden vuoden päästä se olisi taas kelvannut.

Kisujen illanviettoa.

2 kommenttia:

Onneli kirjoitti...

Olipa jotenkin nostalgista löytää sieltä oma kommentti :D Ja dolce, yhtäkkiä kauhee ikävä dolcea! Sitä jää vaan miettimään että mitähän toiselle kuuluu. Onneksi moni blogeista tutuksi tullut on myös fb-kaverina tai muuten tulee pidettyä yhteyttä, mutta joihinkin yhteys katoaa täysin :/

Erityisesti ajatellen nuorta turkulaista Ettaa, joka lähti Chileen vaihtoon. Hänkin on nyt jo päälle parikymppinen ja mitähän mahtaakaan puuhata. Olis niin hauska tietää!

Anna kirjoitti...

Niinpä! Mäkin katoin että jaahas, siellä on vanhoja tuttuja:). Dolcea en ollut edes muistanut enää, siitä on jo niin monta vuotta kun lopetti!