torstai 20. kesäkuuta 2013

Sormus

Hukkasin eilen kultaisen kihlasormukseni jalkapallokentälle. Olin laittanut sen kahden muun sormuksen jatkeeksi, ja kotona havahduin siihen, että sormus ei enää ollutkaan sormessani. Sormuksella ei ole suurta rahallista arvoa, mutta tunnearvoa sitäkin enemmän. Tuli todella kurja olo. Menin illalla etsimään sitä, mutta kenttä on valtava. Tuntui ihan mahdottomalta löytää sitä. Se olisi voinut kuitenkin tippua minne vaan matkankin varrelle.

Tänään aamulla menin vielä uudelleen etsimään sormusta kaverini kanssa. Vahtimestarikin vain puisteli päätään, kun kerroin hänelle mitä olen hukannut. Nurmi oli juuri leikattu, ja jos sormuksen päälle oli astuttu, ei sitä voisi mitenkään silmin nähdä. Kiertelin jonkin aikaa kenttää. Sitten palasin yhteen kohtaan, jossa olin eilenkin jo ollut. Hiljaa mielessäni toivoin, että joku ihme tapahtuisi, ja sormus löytyisi. Aloin tekemään jalallani kevyttä sivuliikettä, tunnustelin nurmea. Vähän ajan päästä tunsin jotain kengän alla. Siirsin jalkaa, ja siinä se oli. Kihlasormukseni painautuneena maahan.

Nappasin kuvan sormuksesta tätä kirjoitusta varten, ja siitäkin tuli aika vaikuttava. Juhannuksena on taikaa ilmassa. 


4 kommenttia:

Eirene kirjoitti...

Oho mikä tarina, ihanaa että se päättyin noin hyvin! :) Mutta juhannuksessa oikeasti on jotain taikaa. Nimittäin miehelläni on lähes identtinen tarina parin vuoden takaa!

Olimme viettämässä juhannusta ystävien luona ja miehet sitten innostuivat heittämään nurmella kärrynpyöriä. Mieheni oli laittanut vihkisormuksensa paidan povitaskuun talteen (logiikka, haloo!) ja seuraavana aamuna sitten tajusi, että sormusta ei löydy mistään...

Hän lähti saman tien sormusta etsimään, aamuyöstä oli satanut ja nurmikkoa ei ollut leikattu pitkään aikaan. Ja se piha oli VALTAVA ja kun niitä kuperkeikkoja oli tehty vähän joka puolella... Mies etsi monta tuntia, pelkäsi että joku lintu on sen vienyt ja juuri kun oli luovuttamassa ja huokaissut, oli katsonut jalkansa viereen ja BINGO.

Se onnen huuto kuului kyllä kilometrien päähän. :)

Onneli kirjoitti...

Jännittävä ja ihana tarina! Kuvassa näyttää kuin sormuksen sisällä olisi enkeli.

merikukka kirjoitti...

<3

Anna kirjoitti...

<3