sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Ja taas kengät

Nämä keltaiset satiinikengät ovat siltä samalta reissulta, jolta nuo edellisetkin. Ne olivat ihan käyttämättömät, ja maksoivat 8,5€. Väri on todella keltainen, mutta kesällä ruskettuneena voi olla kivan näköiset jonkun valkoisen mekon kanssa. Tällaisella keltaisella saa myös hyviä kontrasteja eri väreihin. Sisältä kengät ovat hopeanväristä nahkaa, joten ne ovat hyvät jalassa.Tosin tuntuvat aika korkeilta, koska pohja on niin ohut!
Sain viime viikolla lahjaksi "Vintage kengät- kenkämuodin vuosikymmenet" kirjan, ja se ei ainakaan paranna kenkähulluutta. Kirjassa oli jotain ihan suht ok vinkkejäkin laadukkaiden kenkien tunnistamiseen. Suosittelen sen lukemista. Tai katselua. Miten sen nyt ottaa.


Sain ihanat itse tehdyt lahjat ja kortit lapsilta, sekä ison kimpun valkovuokkoja äitienpäivän kunniaksi.4 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Vitsit mikä jättipotti tuo sinun kirpparireissu! Kieli pitkällä täällä kuolaan ja jännällä odotan, minkälaiset ne kaksi viimeistä ovat.

Kiitos kivasta blogista. Erityisesti tykkään laadukkaista kuvista.

Maria kirjoitti...

Pahoittelen, en ilmiselvästi osaa lukea! Jos nyt vain kerran kuitenkin kommentoisin...

Anna kirjoitti...

Maria: Kaupoissa on vielä tosi usein huonosti omaa kokoani 35-36, joten on se aina käsittämätöntä tuuria, että sitä kokoa löytyy hienoissa kengissä jostain kierrätysmyymälästä:).
Kiitos itsellesi blogin lukemisesta!

Beatris kirjoitti...

Ihanan keväisen, niin pirteän väriset!