lauantai 6. huhtikuuta 2013

Nuudelia Naga Jolokialla

Pidän chilistä. Uusin kokeilu oli Poppamiehen Naga Jolokia, jota laitoin perus noodeliwokin sekaan. Voi elämä...Tämän kanssa kannattaa olla todella varovainen. Harvoin tulee tällaista kokemusta. On kuitenkin ihanan raikasta chiliä parhaimmillaan!
Onko teillä lukijoilla jotain chilimausteita, joita suosittelette? Olen käyttänyt 100% Painia ja Poppamiehen Habanero-Jolokiaa.4 kommenttia:

Pingviiniemo kirjoitti...

Heips.
Meillä erityisesti mies käyttää paljon chiliä, ripottelee sitä jopa leivän päälle... ;) Voin ehdottomasti suositella Fatalii Gourmet Oy:n tuotteita! Chilinen Aji Cristal vadelmatoffee on vertaansa vailla, jos karkkihammasta kolottaa ja ruoanlaitossa suosin Aji Fantasy Premium- mietoa chilijauhetta sekä Aji Cristal Premium keskitulista jauhetta, jotka ovat SAVUSTETTUJA. :)

Siinäpäs nuo mun suositukset.

Anna kirjoitti...

Kiitos vinkeistä!

Omenainen kirjoitti...

Ostan chilin aina kuivattuna Vii Voanista Hämeentieltä (pussista riittää 10 vuoden tarpeiksi) ja leikkaan veitsellä hienoksi. Todella tujua ja toimii ruoassa kuin ruoassa. Täsrä voi myös tehdä tahnan halutessaan, sellaisen, mitä saa kiinalaisesta. Aivan paraasta chiliä :)

Anonyymi kirjoitti...

poikaystävä rakastaa cigiliä ja laittaa shiraza nimistä chilikastiketta kaikkeen, ruisleivästä lihapulliin..
Löytyy ainakin cittareiden amerikka osatoilta !