keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Avokadopastaa ja yrttiruukku

Tein joku aika sitten ensimmäistä kertaa sitä avokadopastaa, josta on jo kauan puhuttu. Tämä nyt oli tosin aika sovellettu versio, mutta ajatus kuitenkin avokadossa. Oli muuten hyvää! Keitin tortellineja (aurinkokuivatulla tomaatilla täytettyjä), ja niiden kanssa toimi erittäin hyvin. Jätin jokin aika sitten lihan ja kanan pois ruokavaliosta, ja on ollut kyllä aika hyvä olo.



Kauppoihin on alkanut ilmestyä runsaasti yrttejä ja olen ostanut rosmariinia, salviaa ja basilikaa. Yleensä minulle käy niin, että niiden ei tarvitse olla kuin muutama päivä huonolla hoidolla, ja yrtit nuupahtaa. Nyt istutin ne isoon posliiniseen kulhoon, runsaaseen multaan. Rosmariinikin kasvaa tosi hyvin, ja salviaa tulee uutta koko ajan lisää. Tästä eteenpäin istutan heti uudet yrtit tällä tavalla.


1 kommentti:

Elina kirjoitti...

Avokado on taivaallinen ruoka! Se on minulle ensimmäinen kasvikunnan tuote, joka synnyttää samanlaista kuolan valumista kuin kermaiset juustoviritykset. Teen siitä yleensä perustahnaa (sis. chili, suola, sitruuna) ja syön ruisleivän päällä.