perjantai 8. maaliskuuta 2013

Pipo

Olipa taas aamu. Istahdin koulussa tietokoneelle, ja hetken siinä puuhailtuani ihmettelin, että jossain haisee pissa. Hajun lähde selvisi, kun otin pipon pois päästäni...Urho oli pissannut siihen. Pipo oli ollut muutaman päivän eteisen lattialla, ja Urho oli sitten jossain välissä merkannut sen. Argh.

Kävin tänään nopeasti kaupungilla ja Calossista löytyi ihana valkoinen UGG:in pipo. Aivan ihanat kashmirvillavuoriset nahkahanskatkin olisivat olleet alessa, mutta ne olivat minulle vähän liian isot.

Kotona selitin Urholle, että tähän pipoon ei sitten kosketa. Urho lupasi, että ei tee sitä pissajuttua enää toiste, ja minä lupasin, että en jätä pipoa lattialle kiusaamaan.Pyörähdin myös Florenciassa, ja sieltä mukaan lähti Stina-merkkinen kesämekko. Materiaali on kuin pumpulia, ja pienten tuunausjuttujen jälkeen tämä on ihan huippu. Kotona huomasin mekon olevan 100% silkkiä, ei ihme että kangas tuntui niin ihanalle. Kuvia tulossa viikonloppuna.


Ps. Siellä Calossissa on aivan ihania kenkiä! Se on Lasten Kenkäpuoti, mutta valikoimissa on myös naisille kenkiä ja asusteita. http://www.calossi.fi/

5 kommenttia:

Neiti S. kirjoitti...

Tuo mekko vaikuttaa tosi lupaavalta. Hyvä löytö. Minä olen tähän mennessä joutunut aina lähtemään Florenciasta tyhjin käsin. Ehkä parempi onni ensi kerralla.

Neiti S. kirjoitti...

Jatkoa vielä edelliseen eli blogistani löytyy sinulle pieni haaste. Toivottavasti ehdit käydä kurkkaamassa :)

Omenainen kirjoitti...

Haha :D meillä on kollikissojen kanssa samanlainen ongelma. Nahkasaappaat vaarassa huolimattomasti eteiseen hujan hajan jätettäessä..terveiset Pariisista. - Anonyymi

Amanda kirjoitti...

Voi että tota haukkua kun katselee pipoa niin haikeana! :)

Anna kirjoitti...

Neiti S: Höh, se on kyllä välillä ihan säkästä kiinni... Kiitos haasteesta, palaan siihen!

Omenainen: Hah! Eläimistä on kuitenkin niin paljon iloa, että tuollaisia katsoo sormien läpi...

Amanda: :D