lauantai 2. helmikuuta 2013

Keittiössä

Tämän päivän asu keittiössä kuvattuna. Mekko on Lindexistä. Olen tänään leiponut kakkupohjia, huomenna on tulossa vieraita. Vielä pitäisi vähän siivoilla.


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

Hienoa nähdä myös pala teidän keittiötä. Kiinnostavaa on se, että olette muuten remontoineet kotinne lattiasta kattoon ja sitten on vanha keittiö kuitenkin jäänyt. Olisi hienoa nähdä enemmänkin keittiötä. Millaisin niksein olette saaneet sen sopimaan muuten uudistuneeseen kotiin? :)

Anna kirjoitti...

Moikka. On keittiö vilahtanut ennenkin, esim tässä http://tyylitellen.blogspot.fi/2012/08/perttu-mentulan-suunnittelema-poytaryhma.html

Mutta aika vähän sitä on näkynyt. Osa minusta tykkää originaalista ihan hurjan paljon. Se on kuitenkin paikallaan rakennettu ja hienoa teak-viilua. Olen tehnyt myös suunnitelmia uudesta keittiöstä, ja niihin liittyy sitten isompia rakenteellisia muutoksia, mm kantavan seinän purkamista, joten käytännön asteelle ei olla vielä päästy. Kun muutimme halusimme rauhassa ensin elää asunnossa, koska sen myötä uuden keittiön tarpeet selkiävät paremmin. Se on ollut ihan fiksua päätös, koska ratkaisut joita nyt mietin ovat sellaisia, joihin en aiemmin olisi osannut päätyä.
Saimme keittiön sopimaan osaksi muuta kotia niinkin pienellä asialla kuin lattialla. Keittiössä oli aikaisemmin psykedeelinen muovimatto. Nyt lattia on valkoista epoksia. Se rauhoitti ja toi sopivaa kontrastia puulle. Purimme myös ovet ja ovenkarmit, jolloin keittiö sai vähän happea ympärilleen.
On hetkiä kun mietin, että jos vain uusisi kodinkoneet ja antaisi palan 60-lukua olla jäädäkseen. Asioilla on puolensa ja puolensa.