tiistai 22. tammikuuta 2013

Taidetta seinille

Tämä taulu oli varsinainen kirppislöytö. Katselen kyllä yleensä vanhoja tauluja/kehyksiä, mutta en koskaan odota löytäväni mitään kovin mielenkiintoista. Tämä kauniisti kehystetty grafiikantyö oli niin hieno, että ostin sen muutama kuukausi sitten. Pidin tuosta jännästä tunnelmasta ja väristä. Meillä on eteisen seinässä hennon vihertävä sävy, ja tämä sopi siihen tosi hienosti. Tutkailin kotona signeerausta tarkemmin, ja epäilen sen olevan Leena Pukki. Jos näin on, niin aika hieno löytö, kyseessä on mielenkiintoinen taiteilija.
Sitten vähän kotoisempaa taidetta, meidän ekaluokkalainen teki tänään näin hienon leijonatyön.4 kommenttia:

Maya kirjoitti...

Ohhoh, taitaa teillä kulkea suvussa tuo taiteellisuus.. Siis en ole mikään asiantuntija, mutta eikös nuo jellonat olis aikas upeita vanhemmankin kun ekaluokkalaisen tekemänä?! Siis wau! :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana ekaluokkalaisen piirustus! Ei uskoisi sen ikäisen tekemäksi, kaikki yksityiskohdat ja värit on niin kohdillaan, hienoa :)

-Elina

Elviira kirjoitti...

Upea työ löytynyt eteiseen - varsinkin, kun seinän sävy taittaa vihreään! Itsellänikin on juuri eteisen "seinän sisustus" meneillään, mutta matkakuvilla mennään meidän taloudessamme. Nyt vaan epäilen, että joudun kuitenkin maalaamaan ostamani puiset valokuvakehykset paremmin kodin väriskaalaan istuviksi...

Ja hieno oli myös tuo jellonapiirustus!

Ihania talvipäiviä!

Anna kirjoitti...

Maya: Minunkin mielestän i niissä on todella hienoa viivankäyttöä!

Elina: Joo, olin aika riemuissani kun sain tuon piirustuksen. Yksityiskohdat ovat tarkat, mutta työ on silti tehty rennosti.

Elviira: Puisia kehyksiä on onneksi helppo maalata! Ja kiitos samoin!