perjantai 28. joulukuuta 2012

Valkoinen mekko

Lindexin alesta löytyi kiva Holly & Whyte mekko. Materiaali on 50% puuvillaa, 25% viskoosia, 20% polyamidia ja 5% angoraa. Tuntuu kivalta yhdistelmältä, ei kutita. Angoraa on juuri sopivasti. Kaikki angoravaatteet näyttävät aina tosi ihanilta, mutta en kestä sitä höttiäisten irtoilua. Sovitin ennen joulua yhtä angoraneuletta, ja alla oli musta t-paita. Eipä ollut musta enää sen sovituksen jälkeen. Minulle riittää että kissoista irtoaa karvoja. Viidelle prosentille annan kuitenkin mahdollisuuden.
Mekko on niin yksinkertainen, että tätä tulee varmasti käytettyä kyllästymiseen asti. Laitoin vyötärölle silkkihuivin, ja kädessä kirppislöytölaukku.5 kommenttia:

Maya kirjoitti...

Kaunis! Ihanan yksinkertainen. :) angora on kyllä raivostuttavaa, noloin käyttökokemus menee vuosien taakse, silloin vieruskaveri koulussa alkoi niiskuuttaa ja aivastella kun paidastani irtosi niin paljon sitä höytyvää... Eipä tullut pidettyä sen jälkeen. :)

Anna kirjoitti...

Maya: Joo, tiedän tunteen. Pahinta angorassa on myös se, että jos sitä ei joka pesun jälkeen syynää, se nukkaantuu todella helposti.

Anonyymi kirjoitti...

Hei mitä kokoa käytät - minä olen 160 cm pitkä ja painan 52 kg. Olisiko s vai m parempi?
Snowwhite

Anna kirjoitti...

Snowwhite: Käytän yleensä kokoa xs. Tämäkin mekko on sen kokoinen. Jos nyt tarkoitat tätä kyseistä mekkoa, niin aika väljät mitoitukset siinä oli.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos, juurikin tätä mekkoa lähdin tilaamaan ja tilasin sen nyt sitten S-koossa, kun tykkään aavistuksen pitemmästä. Toivottavasti istuu!
Snowwhite