maanantai 19. marraskuuta 2012

Parasta pikaruokaa

Täydellisen kypsä avokado on ehkä suurinta herkkua, mitä tiedän. Vaikka se on ihanaa vain suolan ja limen kanssa, niin välillä teen siitä vielä ruokaisampaa. Tänään en jaksanut laitella mitään ihmeellistä, ja ostin kaupasta vain pakastekatkarapuja ja valkosipuli/yrttituorejuustoa. Sulatin katkikset ja sekoitin ne tuorejuustoon. Halkaisin avokadon ja täytin koloset mössöllä. Päälle ripottelin vain mustapippuria ja chilihiutaleita. Oli hyvää.Yksi orkideoistamme on tehnyt 24 kukintoa!
4 kommenttia:

Niina Än. kirjoitti...

Aivan ihana orkidea, harmittaa kun sain itse keväällä valmistujaislahjaksi myös valkoisen orkidean, mutta siihen iski joku vihannespunkki ja siirsin sen ulos ja lomamatkan aikana se sitten paahtui pilalle.

Rakastan myös avocadoja, juurikin ostin tänään kolme aikomuksena tehdä huomenna avocadomakeja, ne on meidän lastenkin herkkua.

heinis kirjoitti...

Mmmm, niin samaa mieltä tuosta avokadosta! Alkoi heti tehdä mieli ihan sikana :DDD <3 *heti kirjoittamaan ostoslistalle...*

Fiina Berg kirjoitti...

Hei, ihana orkidea! Ostin meille 2kk sitten kaksi. Toinen näyttää jo nyt risukasalta ja toisessa enää 3 kukintoa :( Miten hoidat noita?

Anna kirjoitti...

Mä en kauheasti hoida noita, sen takia ne varmaan voi niin hyvin. Kerran viikossa/kahdessa upotan ne veteen. Kukat ovat pohjoispuolen ikkunoilla, joten ne eivät ole suorassa auringonvalossa.