keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Keittiösuunnittelua

Tässä on hyvin rosoinen kapalevystä tehty hahmomalli, jolla kokeilin, miltä tuleva keittiömme voisi näyttää. Korjailin sitä photoshopissa, ja toin kuvaan pintoja. Monenlaisia epäkohtia ja teknisiä kömmähdyksiä tästä löytyy, mutta perusidea varmaan tulee selville. Ikkunaseinän viereen tulisi lattiasta kattoon myös kaapistot, joiden leveys olisi 1200mm. Taso jossa ei ole yläkaappeja kätkisi sisään jääkaapin, joka on sellainen ulos vedettävä, laatikkomainen vaihtoehto. Uuni olisi ainoa näkyvä kodinkone liesitason lisäksi. Tällaisessa keittiössä olisi se hyvä puoli, että sitä voi "asustaa" pienillä jutuilla, joilla toisi fiiliksen ja kauden mukaan väriä. Keittiöön mahtuisi edelleenkin erillinen ruokapöytä.
Jos tällaiset postaukset kiinnostavat, voin tehdä aiheesta laajemman postauksen, jossa on myös alkuperäinen pohja.
7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tosi hieno! Näkisin mielellään lisää yksityiskohtia - Anonyymi

Anonyymi kirjoitti...

Lisää tällaisia postauksia! :) Suunnitelma näyttää ihanalta!

- K -

Anonyymi kirjoitti...

Lisää kiitos!

sari kirjoitti...

juu kiinnostaa kovasti!

Anonyymi kirjoitti...

Minuakin kiinnostaa! Joissain kuvissasi vilahtanut nykyinen keittiönne näyttää myös tosi upealta - oletko miettinyt, voisiko osa siitä jäädä osaksi uutta keittiötä? Nämä sisustus- ja taidejutut ovat syy, miksi luen blogiasi. Teillä on tosi hieno asunto, jossa on mahtavaa 60-luvun tunnelmaa, juuri sitä, mistä pidän.

Anna kirjoitti...

Kivaa, aiheesta tulee lisämateriaalia!
Olen miettinyt, että haluaisin säästää jotain vanhaakin keittiöstä. Käytännössä en tiedä vielä, miten sen toteuttaisi.Kiitos viimeiselle kommentoijalle kivasta palautteesta. :)

Mari kirjoitti...

Minäkin näkisin mielelläni lisää! Olemme itse asiassa rakentamassa keväällä, ja tuossa suunnitelmassa on hieman samaa ideaa mitä meidän tulevaan keittiöömme tulee. :)