keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Jännät lavuaarit

Törmäsin netissä tällaisiin lavuaareihin. Akvaariolavuaari on aikamoinen, meidän kissahan nukkuu aina lavuaarissa, se voisi olla aika fiiliksissä. Toisaalta mietin heti, että onko tuo tarpeeksi iso kaloille.
Zen-garden lavuaari on myös kaunis. Kun laskee vettä sinne, ja hiekka näkyy läpi, se on varmaan kaunista.
Nämä maksavat noin 3500€...
Kuvat http://www.opulentitems.com/aquarium-sink-p-1105.html

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kommentoin hieman jälkijunassa Leviksen farkkuja, joista kirjoitit. Itsekin ostin sellaiset, mutta palautin ne lopulta. Olisin toivonut, että vyötärö olisi ollut edes sentin pari korkeammalla, vaikka kyllä niillä sentään kohtuullisen sivistyneesti saattoi istua. Etkö itse kokenut, että kyseiset farkut (mielestäni en huomannut kolmen myynnissä olleen mallin välillä eroja, vaikka osan piti olla matalampia) olisivat olleet hieman liian matalat?

Minullakin oli koko 25/32 tai 34! Olen hoikka, tosin takapuoleni on kokoisekseni urheilun takia erittäin hyvin muodostunut, mutta yleensä sentään käytän hieman isompia kokoja. Olin aluksi aivan ihmeissäni, kun monta kertaa piti vaihtaa pienempään kokoon. Mitoitus on siis todella outo...

Anna kirjoitti...

No ehkä nämä olisivat voineet olla aavistuksen korkeammatkin... Mutta aika hyvät kuitenkin. En ole kokeillut muita malleja, joten en osaa sanoa niistä mitään. Yksi kaveri sanoi, että vanhemmat mallit olivat korkeampia kuin uudet!