keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Vietnamilaiset rullat

Mieheni veli kävi meillä kylässä tyttöystävänsä kanssa, ja he toivat mukanaan tarvikkeet vietnamilaisten rullien valmistukseen. Ohje löytyy Hesarin sivuilta. On aina jännää, kun maistaa jotain ihan uutta. En ollut koskaan syönyt tällaisia. Olivat ihan mielettömän hyviä, siis suorastaan käsittämättömän hyviä!!! Kastikkeet olivat piste iin päällä. Rullat ovat terveellisiä, kevyitä mutta täyttäviä. Aivan ihania ja todella kauniita katsella.


Kissojen mielestä oli hurjan mielenkiintoista, kun keittiössä tapahtui jotain poikkeavaa... Kissat saavat istua ikkunalaudalla, eivät pöydällä. Salaatti ei kelvannut niille, vaikka anoppi tarjosi. Oli niden mielestä lähinnä loukkaavaa.
3 kommenttia:

Maya kirjoitti...

näyttää kyllä todella hyvälle! Ja mielenkiintoiselle... :) tuo kissojen asentokin salaattia tarjottaessa kertoo jotenkin niin paljon - näyttää ihan että ovat: hyi, mitä sä oikein edes ajattelit kun tuollaista tarjoat?!" hauskoja persoonia! :)

Taika kirjoitti...

Hei olipa hauska huomata että olet aloittanut blogisi jälleen. Muistan vielä upeat orkideamaalauksesikin. Olin ennen vakilukija joten tämä oli mukava yllätys!

Anna kirjoitti...

Maya: Niinpä.. Kyllä nämä eläimet tuovat jokaiseen päivään iloa ja huumoria.

Taika: Kiva juttu! Kiitos!