keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Päivän asu ja viitan ohje

Farkut on jostain kuuden vuoden takaa ja lahkeet aika repaleiset. Olen silti tykännyt näistä, olivat jo uutena tipan "rähjäiset".


Olen jo ajat sitten luvannut ohjeen tähän viittaan. Nyt tein sellaisen viiden minuutin pikaohjeen, mutta toivottavasti tästä saa jotain tolkkua... Huivi siis kiinnitetään epäsymmetrisesti niin, että toinen pää roikkuu pidemmällä. Siten sen saa kätevästi heilautettua kaulalle. Paras materiaali tähän olisi huovutettu villa, koska silloin reunoja ei tarvitsisi huolitella. Nyt siksakkasin ne, mutta tässä kankaassa se ei onneksi näy, ja on helppo/nopea tapa varmistaa, ettei lankoja karkaile. Tein tämä aika pitkälle niin, että sovittelin kangasta päälle ja mietin sen mukaan, mitä teen. Leikkasin taitekohdan auki, mutta jälkikäteen tajusin tehneeni sen turhaan. Suunnitelmat kun muuttuivat tehdessä. Mutta siis, kysykää jos tästä ohjeesta ei ota mitään tolkkua:D Tällainen on kuitenkin tosi helppo tehdä, minulla meni vain pari tuntia, vaikka ei ollut edes suunnitelmaa valmiina.4 kommenttia:

Katariina kirjoitti...

Kiitti ohjeesta! Tuo sun viitta on kyllä niiin nätti :-)

Nelli L kirjoitti...

Kiva viitta. Helppo tehdäkkin :)

Niina Än. kirjoitti...

Ihanaa!!! Olen neljä vuotta käynyt tasaisin väliajoin katsomassa että oletko tullut takaisin ja nyt olit!!! Mieletöntä!!! Ihanaa kun teit comebackin. Jäin ikuisesti kaipaamaan blogiasi. Paljon on ehtinyt tapahtua välissä!

Anna kirjoitti...

Katariina: Eipä kestä, hyvä jos siitä saa jotain tolkkua.

Nilli L: Tätähän voi myös varioida pienin muutoksen todella helposti.

Niina Än.: Kiitos kauniista sanoista.