sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Pukkarikaapista kenkäkaapiksi

Kävin noin kuukausi sitten kierrätyskeskuksessa, ja siellä oli vanha koulun pukkarikaappi. Samantien sain välähdyksen, että vaakatasoon käännettynä siitä tulisi täydellinen kenkäkaappi! Kaappi maksoi 10€, joten ei kauaa tarvinnut asiaa miettiä. Tämä painaa todella paljon, on niin paksua peltiä. Kotona irrotin kaapinovet ja jynssäsin kaikki pinnat teräsvillalla. Sen jälkeen kaappi spreijattiin primerilla ja ja valkoisella maalilla. Ovia en vielä ole maalannut, ja nyt ainakin alkuun siis kaappi saa olla avonainen.

Before:
Lopputulos onnistui yli odotusten. Kaapin syvyys on kuin tehty kengille, ja niitä mahtuu kahteen riviin. Laitoin tänne korkkareita/juhlakenkiä, ja nyt siellä on kenkiä hyvin väljästi, kuitenkin 70 paria! Päälle voisi laittaa esim lasilevyn, ja alareunan vääntyneen kohdan voisi peittää listalla.

 After:
10 kommenttia:

Maya kirjoitti...

Wau! En tiedä kummasta olen vaikuttuneempi - sun kyvystä nähdä potentiaalia ilmeisesti melkein missä vaan vai sun kenkäkokoelmasta... :)

lahtiska kirjoitti...

Hatunnosto jälleen kerran mahtavalle idealle!

M-K kirjoitti...

Uskomattoman upee idea!!! Ja noi kengät... <3!

Petriina kirjoitti...

Loistoidea :) Hyvä sinä !

M kirjoitti...

Mahtava idea ja nyt näyttää olevan kadehdittavat tilat kenkien säilytykseen!

Uuva kirjoitti...

Sä olet nero!

Anonyymi kirjoitti...

Ja mä luulin että mulla on paljon kenkiä...kirjoitti Kikka

Elviira kirjoitti...

Kerrassaan mahtava idea ja upea kenkäkokoelma! Jos olisikin enemmän tilaa, niin voisin edes harkita vastaavia hyllyviritelmiä!

Elina kirjoitti...

Vau, hieno idea! Tykkään kovasti, löytyisipä meiltä vapaata seinäpintaa niin kopioisin säälimättömästi!

Onneli kirjoitti...

Ihan huikea keksintö! Mun yhdellä entisellä työkaverilla oli muuton alla ylimääräinen pukukaappirivistö, muttei olisi meille mitenkään mahtunut. Enkä silloin olisi edes älynnyt sitä tuollaiseen käyttöön. Riippuen ovien väristä/kunnosta jne. voisi ovetkin jättää, niin ei pölyynnyt tai kengät joudu vääriin käsiin tai surman suuhun ;)