maanantai 10. syyskuuta 2012

Uusi sisustuselementti

Viime keväänä kalustemuotoilupuolen kaverini teki todella hienon työn metallipajassa. Se on iso, metallinen kehys, johon voi laittaa jotain roikkumaan joko sisempään tai ulompaan reunaan. Kritiikissä Shoko laittoi kehykseen henkarissa Marimekon mustavalkoisen paidan. Olin myyty.

Shoko myi työnsä minulle, ja viikonloppuna laitoin sen seinälle. Vaihtoehtoja paikalle olisi ollut lukuisia, mutta nyt sijoitimme sen tv-huoneen perälle katseenvangitsijaksi. Ripustin ulompaan reunaan roikkumaan lasisen pallon, joka tekee valaistuksen mukaan jänniä heijastuksia seinälle. Minua kiehtoo työssä se, että vain mielikuvitus on rajana, millaisia installaatioita tähän kehittääkään!

Design Shoko Bamba


2 kommenttia:

Pia kirjoitti...

Tuo kehys jäi postauksen luettuani pyörimään mielessäni: se on tyylikäs ja mahdollisuudet sen käyttöön on rajattomat! Olisikohan kaverillasi kiinnostusta tehdä noita joskus useampiakin, myyntiin tai vaikka tilauksesta?

Anna kirjoitti...

Hei! Ota yhteyttä sähköpostiini, niin voidaan keskustella siellä asiasta, ja voin antaa hänen yhteystietonsa. Kiva kuulla, että kiinnostusta on!