perjantai 14. syyskuuta 2012

Portaikko, parturintuoli ja päivän asu

Pari päivää on hujahtanut nopeasti, mutta nyt on taas päivitettävää. Meillä on musta, hieman kulahtanut parturintuoli alakerrassa portaiden alla. Niitä oli alunperin kaksi, mutta koin toisen niistä jo vähän liioitteluksi. Se pääsi hyvään kotiin melkein naapuriin. Tällekään tuolille ei ole varsinaista paikkaa olemassa, ja se on jäänyt kököttämään rappujen alle. Tuoliin on olemassa myös jalkateline, jonka mustavalkoruutuinen linoleumlevy pitäisi uusia. SIlti tässä on jotain aika kivaa, ja kunnostuksella tuolista saa varsin mainion lepotuoli.
Portaikkomme sai uuden epoksipinnan lattiaremontin yhteydessä. Nyt se jatkaa alakerran yhtenäistä linjaa, ja portaiden muodot pääsevät esiin. Alunperin ne oli päällystetty huopamaisella harmaalla kankaalla. Lasit ja tammikaide ovat alkuperäiset.Päivän asuna legginsit ja Sisleyn villatakki.
3 kommenttia:

With A Silver Lining kirjoitti...

Ihanan mukavan näkköinen asu, rakastuin täysin tuohon villatakkiin! Myös nuo portaat ja kampaaja tuoli ihastuttivat, ihanan minimalistiset :) Kivaa blogia kirjoittelet!

withasilverlining.blogspot.com

Onneli kirjoitti...

Voi että kun rupesin taas ajattelemaan sitä lasten parturituolia miten ihana se olis ollut teillä...

Anna kirjoitti...

With A Silver Lining: Villatakki on supermukava, ja tykkään tuosta kietaisumallista. Ja kiitos!

Onneli: :`( Niinpä...