perjantai 7. syyskuuta 2012

Pinkit kengät eilisessä asussa

Yhdistin kengät ruskeaan mekkoon ja beigeen villatakkiin.


Kävin Eurokankaasta hakemassa kaksi uutta nappia siihen vihreään nahkatakkiini (kissat hävittivät jonnekin muutaman). Jos nyt viikonloppuna ehtisin ompelemaan ne kiinni. Kissojen mielestä irtonapit ovat ihania huiskia tassuilla alas pöydältä... Löysin myös ihanaa silkkimäistä kangasta palan, ja ajattelin ommella tästä hameen meidän neidille. Kuosi on todella räväkkä, tämä sopisi marimekon musta-valkoisten raitapaitojen ja harmaiden sukkisten kanssa yhdistettäväksi!


Olen vannoutunut Sensai 38 käyttäjä, mutta nyt kokeilin Kicksin hieman vastaavaa ripsiväriä. Olin yllättynyt, tuote todella pidentää ripset, ja lähtee helposti lämpimällä vedellä pois.

D.J.V. BEAUTENIZER
Fiberwig LX on parannettu versio suosikkimaskara Fiberwigistä. Ripsivärin puolikuun mallinen harja antaa ripsillesi enemmän volyymiä, pituutta ja kaarevuutta. Maskaramassan sisältämät nailonkuidut asettuvat ripsien ympärille tehden niistä irtoripsimäisen pitkät. Edeltäjänsä tavoin uutuus kestää kosteutta, mutta peseytyy pelkällä lämpimällä vedellä. 

kicks.fi
kuva e-beautyshop.com2 kommenttia:

Amanda kirjoitti...

Valtavan kauniit kengät! :)

annieveliina kirjoitti...

tosi kivan säväyksen tuo nuo kengät tohon asuun! :)