keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Musta trikookankainen jakku

Tänään en ehtinyt ottaa kuvaa päivän asustani, mutta se silkkipaita on jo nyt lempivaatteeni! Uskomattoman mukava päällä, ja helposti yhdisteltävissä. Esittelen nyt toisen Friikku-löytöni, tämä on musta jakku, joka on rentoa trikoota. Sisäosa on pehmoista, ihan kuin olisi collegepaita päällä. Ostin tämän oikeastaan anopilleni, kun tiesin että hän pitäisi tästä, mutta en taida raaskiakaan antaa tätä hänelle;).


Nyt mainostetaan paljon Nanson uutta kokoelmaa. Tämä Anna Ruohosen suunnittelema "Säde" mekko vei sydämeni. Mekko on klassinen ja helma on kaksinkertainen,  todella painava (hyvässä mielessä)! Volyymiä riittää! Harmikseni mitoitus oli aika reilua, ja XS roikkui päällä. Muuten tästä olisi tullut ikiaikainen turvavaate...


Kuva Finatex.fi

4 kommenttia:

Amanda kirjoitti...

Meinasin juuri tänään käydä tuhlaamassa Nanson lahjakorttini juurikin tuohon mekkoon. :) Nansolla on kyllä tosi reilut koot aina, toisaalta ne vetää pesussa kasaan. Itsekin käytän Nansolta aina S-kokoa, vaikka normaalisti olen vähintään M-kokoinen.

Minttu kirjoitti...

Tosi kivan näköinen tuo jakku! Ymmärrän hyvin, että haluat pitää sen itse - niin tekisin kyllä minäkin! Tai voisihan sitä käyttää ensin hetken ja laittaa vasta sitten eteenpäin... :)

Jaana kirjoitti...

Minulla on tuosta mekosta koko M, kuten esimerkiksi kevätmalliston Block-mekosta (joka muistaakseni sinultakin löytyy). Siis molemmissa sama koko sopiva, mutta tuo varmaan riippuu vartalon mallistakin miten sopii. Tuon mustan mekon helma on niin painava, että yläosa varmasti roikkuu päällä jos on yhtään iso.
Minusta tuntuu, että ainakin osa Nanson malleista on pienempää kokoa kuin ennen. Tosin olen lihonut viime aikoina :)

Anna kirjoitti...

Jaana: Block mekkokin on minulle hieman väljä, mutta malli on sellainen, että se ei haittaa. Tuossa säde-mekossa yläosa roikkui, ja se ei näyttänyt kivalta. Painavan hameosan takia esim olkasaumojen pitäisi olla kohdillaan just ei melkein, ja vyötärönkohdalta löysä kangas hieman "veti". Kesällä ostamani pikkumustan mitoitus oli puolestaan aika niukkaa! Eli vaihtelua on, ja kokeilemalla selviää:D.