tiistai 11. syyskuuta 2012

Auramacarons

Tein eilen macaroneja, ja laitoin täytteeksi aura/tuorejuustosekoitusta ja itse tehtyä omenahilloa.
Selailin vanhaa sisustuslehteä, ja värit osuivat kohdilleen Marimekon servetin kanssa. Pitihän tästä hetkestä ottaa myös kuvat:).

En ole huomannut aikaisemmin, että meidän olkkarin Taifuuni-valaisin on uustuotannossa. Olen pitänyt valaisimesta paljon, se on tosi "huomaamaton", ja valo siivilöityy siitä kauniisti. Yki Nummen valaisimet ovat ajattomia ja kauniita.


Taifuuni-valaisimeen syntyy kerroksellisuutta moniulotteisen kuvun ansiosta, kun valon kirkkaus vaihtelee valaisimen pinnoilla. Lopputulos on kiinnostava, kun osa valosta vielä suuntautuu alas ja osa ylös kattopintaa kohti. Laakea valaisin sopii monenlaiseen tilaan ja tarkoitukseen, esimerkiksi ruokapöydän yläpuolelle tai olohuoneeseen.
Kuva ja teksi innojok.fi

5 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Tuo Taifuuni-valaisin on kaunis! Itse haaveilin Kuplat-valaisimesta edellisen muuton yhteydessä, mutta se jäi hankkimatta. Nyt meillä on taas muutto edessä ja mietiskelen hankkisimmeko Kuplat- vai Kurki-valaisimen olohuoneeseen... Tosin Yki Nummen uustuotannossa on kyllä muitakin ihania vaihtoehtoja! :)

P.S. Söpön näköisiä nuo macaronit, vaikken aurajuuston fani olekaan.

Amanda kirjoitti...

Onpa jännä täyte maraconeissa, voi kun pääsisi maistamaan! Blogissani on sinulle tunnustus: http://optimismiajaenergiaavaatteilla.blogspot.fi/2012/09/i-love-your-blog.html

Krissu kirjoitti...

Suloisen näköisiä leivoksia!!

krissun-blogi.blogspot.fi

manteli kirjoitti...

Itse en ole kauhean innostunut siitä, että Yki Nummen valaisimet ovat uustuotannossa. Meillä katossa roikkuu alkuperäisenä Lokki ja Lameet ja nyt kun niitä saa kodinykkösistä ja marketeista kaiken bulkkitavaran keskeltä, niin kyllähän näiden klassikoiden hohto hieman himmenee?

Anna kirjoitti...

Maija: Kiitos:)

Amanda: Kiitos! Nyt on kyllä huono omatunto, en ole vielä jakanut vanhojakaan tunnustuksia eteenpäin. Yritän saada ne kaikki eteenpäin viikonloppuna!

Krissu: Kiitos!

Manteli: Olen osittain samaa mieltä. Esim ne "alennusmainokset" Modern Art valaisimesta eivät tee sille oikeutta. Olin pitänyt Taifuunista juuri senkin takia, että sitä näki hyvin harvassa paikassa. Toisaalta taas- jos esineessä on kaunis muoto, niin ei saa antaa olosuhteiden häiritä;).