torstai 23. elokuuta 2012

Vintagelaukkuja

Laukkulöytöjä..4 kommenttia:

Onneli kirjoitti...

Ootte kyllä tehneet huikeita laukku- ja hattulöytöjä!

Lora kirjoitti...

Voi jestas, ja aitoa matelijannahkaakin joukossa... Samasta paikasta kuin hatut? Et viitsisi paljastaa tuota aarreaittaa mistä moiset ovat kotoisin? Upeita, kertakaikkiaan!

Fiina Berg kirjoitti...

Heips, on pitänyt jo pitkään kirjoitella. Tosi kiva blogi. Ja ihan mieleöntä, että teet aina todella edullisia, ja silti tyylikkäitä löytöjä. Motivoi todella paljon. Kun katsoo kuviasi ja asukokonaisuuksia, on todella vaikea uskoa, että olet välillä saanut koko asun alle 100 eurolla! Muutenkin kiva blogi kun on paljon eri aiheista juttua.

Anna kirjoitti...

Onneli: Niin ollaan. Nyt pitäisi vain keksiä, miten kaikki ihanat hatut saisi esille! Joku sisustusratkaisu, joka toimisi myös hattujen säilytykseen, pitäisi kehitellä.

Lora: Joo, saman henkilön laukkuja...Jollain on ollut tyyli kohdallaan;D. Tuo matelijalaukku on aika ainutlaatuinen. Ja kukkarokin tosiaan kuuluu kokonaisuuteen. Laukussa on myös vanha peili tupsulla!

Fiina Berg: Kiitos! Silmä varmaan harjantuu ajan kanssa, ja huomaa tekevänsä löytöjä sieltä sun täältä. Se on myös huono juttu, koska kaikkea ei vaan voi ostaa, mitä löytää. Ja sekös sitten ottaa välillä koville!