perjantai 17. elokuuta 2012

Viikonloppu, jee

Aika haipakkaa on ollut tämä viikko! Kun koulu, päiväkoti ja työt alkavat perheessä kaikkine harrastuksineen, menee taas hetki opetellessa uuteen viikkorytmiin. Meidän neidillä alkoi satutanssi, ja hän piti siitä ihan hurjasti! Aika ihanaa. Itsekin aloitin taas aikuisbaletin, koska se tekee niin hyvää selälleni ja keskivartalon/jalkojen lihaksille.

Raidallinen tunika on French Connectionin, ihana ja huoleton arkivaate! Pidän erityisesti noista hihoista ja tuosta keskiosasta, kun raidat menevät eri järjestyksessä. Oli pakko ottaa kuva myös tanssiasustaXD.5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hieno asu!

Voisiko siitä epoksilattiasta saada postauksen ennen - jälkeen? Näkisin mielellään myös työvaiheita huipusta lattiastanne. T Anonyymi

Anna kirjoitti...

En osaa sanoa kuinka paljon siitä on kuvia, katson läpi miehen koneelta, löytyykö mitään. Takkahuone ennen ja jälkeen postauksessa on vanhoja pintoja jonkin verran...Meillä oli remppamiehet tekemässä sen lattian. Se olisi ollut todella vaikea tehdä itse. Monen viikon juttu kaiken kaikkiaan.

Lora kirjoitti...

Ihanalta kuulostaa aikuisbaletti! Olisikohan siitä minunkin kipeytyvälle selälleni apua... Täällä sama juttu ekaluokkalainen ja tarhalainen perheessä ja täytyy sanoa että tämä viikko ollut melkoisen uuvuttava jotenkin kaikille.

Hailie kirjoitti...

Paluustasi lähtien on pitänyt kommentoida miten ihanaa on, että olet palannut - olet ensimmäisiä bloggaajia joita olen alkanut seurata :)

Ja tuo tanssiasu! Ihana. Olen mietiskellyt myös aikuisbaletin aloittamista ja tuollaisiin pukeutuminen olisi kyllä yksi hyvä syy lisää. Onko sinulla siis joku mekko/hame?

Anna kirjoitti...

Lora: On se kyllä tosi hyvä koko kropalle! Saa kehonhallintaa ja syviä lihaksia.

Hailie: Kiitos, kiva kuulla! Joo tuo on sellainen ohut hörsöhame. Sen alla on lyhyet shortsit ja sukkahousut.