maanantai 20. elokuuta 2012

Työhuoneen uusi ilme

Työhuone on taas myllätty uusiksi. Meidän vanha lasinen ruokapöytä päätyi nyt toisen lasipöydän kanssa työtasoiksi. Tuollainen kulmaratkaisu on hyvä esim. ommellessa, kankaat voi levittää tilavasti pöydän päälle. Kuten kaiken muunkin, mitä nyt milloinkin on tekemässä.
Lipasto on Ikeasta, pikkuinen kirjoituspöytä Billnäsin, ruskeat tuolin Iskun (60/70-lukua). Päällisin puolin ihanan siistiä, mutta voi tuska ja ahditus mitä työhuoneen kaapit ovat vuodessa nielleet. Ennen kuin koulu virallisesti taas jatkuu, on ehdottoman pakko käydä ne tarkasti läpi. Muuten voi ahdistaa, kun mikään ei löydy mistään.
Huoneesta puuttuu edelleen lopullinen pintamaali. Lattianrajat ovat näin ollen viimeistelemättömät. Mutta ei se kai ole niin tarkkaa...Ehtiihän sitä...
 
Miltä työhuone ennen näytti, KLIK!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miten olisi vaaleanturkoosi seinä? Sopii kiiltävään valkoiseen..T Anonyymi

hietzu kirjoitti...

Ihanan valoisa huone! Ja tuo ikoni sopii väripisteeksi seinälle kauniisti.
Minkä rotuisia nuo karvakorvanne ovat? Harmaata kissaa veikkaisin Ragdolliksi... sellaisen olen itse haaveillut joskus ottavani.

Anonyymi kirjoitti...

Harmi, että maalasit Bilnäsin (tammisen) pikkupöydän valkoiseksi:(

Anna kirjoitti...

Joo, sellainen vähän lasisen värinen olisi hieno!

hietzu: Meillä on Ragdoll, Maine Coon ja Westie

Anonyymi: En ole maalannut sitä itse, tämä oli yhdellä sukulaisella käytössä ja he veivät tämän joskus vuosia vuosia sitten hiottavaksi ja ruiskumaalattavaksi. Ei se kyllä ole mikään harmi, tammisena ei ehkä toimisi meillä. Huonekalut eivät ole mielestäni siinä mielessä "pyhiä", etteikö niitä voisi muokata mieleisekseen. Olen kuullut aiheesta ennenkin, että maalauttamalla pilaa arvon, mutta toisaalta- paras arvo tällaisella on kuitenkin käyttöarvo;). Kyse on kuitenkin vain pienestä kirjoituspöydästä.
Yksi Bilnäs odottaa alkuperäisenä autotallissa käyttöä, mutta vaatii juuri oikean paikan ja ympäristön toimiakseen...

Anonyymi kirjoitti...

Oletko varma, ettei se sopisi teille?
Aiemmassa postauksessasi sulla on maalausteline esillä huoneessa(näköjään uudessakin vilahtaa), ja siinä patinoitunut puu tuo huoneeseen raikkautta. Toki minustakin huonekaluja kannattaakin muokata mieleisikseen, etenkin, jos vaihtoehtona on kaatopaikka. Kuitenkin itse koen harmillisena, että juuri arvopöytä(kunnosta riippuen kyseisen pöydän arvo 200-800e), joka on valmistettu täyspuusta, täytyy maalauttaa. Ja mielestäni valkoinen maali ei istu pöytään ja sen muotoihin. Toki eihän se meillä ole, että se niiin silmiin koskisi. Hyvä, että on teillä kuitenkin tallessa ja käytössä! Kiitos muuten erittäin hyvästä vastauksesta sulle:)