sunnuntai 12. elokuuta 2012

Ril´sin kukkamekko

Tämä mekko oli eilen ensimmäistä kertaa päälläni. Ostin sen tänä kesänä Kontin putiikista, maksoi 9,5€. Mekko on 100% silkkiä, ja siinä oli vielä alkuperäinen hintalappu kiinni  (149€). Mekko on kuin akvarelli! Hihoissa on jännät rypykset, ja tämä on aika reilua mallia, vaikka on kokoa 34. Syksyllä mekkoa voisi käyttää villasukkisten, nahkasaappaitten ja villashaalin kanssa. Leveä musta vyö toisi vähän särmää. Olen hukannut jonnekin yhden lempivöistäni, sellaisen leveän ja vyötärölle solmittavan. Pitäisi tehdä suursiivous, jospa se tulisi jostain vastaan...


6 kommenttia:

Turun Tilda kirjoitti...

Mieletttömän hieno! Onko sulla vielä käytössä niitä ensimmäisen blogikauden vaatteita vai myytkö itse vaatteita pois kirppareilla?

Nelliina kirjoitti...

Kontti on täällä tampereellakin osoittautunut sellaiseksi aarreaitaksi ettei tosikaan! Mekkosi on aivan ihana :)

Anna kirjoitti...

Tutun Tilda: On mulla varmaan aika lailla kaikkea säästössä. Myyn kyllä kirppareillakin välillä, mutta lähinnä jotain peruskamaa, en vintagea. Onko joku mielessä? ;D.

Nelliina: Minun pitääkin joskus käydä Tampereenkin Kontissa!!!

Lora kirjoitti...

Hieno löytö! Kontti Putiikin olen itse löytänyt vasta tänä vuonna ja käynyt siellä aika ahkerasti huomattuani mitä löytöjä siellä tulee vastaan.

Eirene kirjoitti...

Aivan ihana, kuin sateenkaari! :)

Anna kirjoitti...

Lora. Joo, se on mahtava paikka!

Eirene: Kiitos, niin munustakin:)