lauantai 11. elokuuta 2012

Perttu Mentulan suunnittelema pöytäryhmä

Toimme näihin tuoleihin kuuluvan pyöreän takaisin mökiltä kotiin. Se on aika kivan kokoinen keittiöömme, ja näyttää hyvältä valkoisen lattian kanssa. Tuli jotenkin nostalginen olo, nämä ovat ensimmäiset kalusteet, jotka olemme hankkineet mieheni kanssa ensimmäiseen kotiimme.
4 kommenttia:

lahtiska kirjoitti...

Tiikkinen pöytäryhmä näytti tuossa hienolta, mutta tuo - jos mahdollista - vieläkin paremmalta. Molemmat tyylit ovat kyllä tosi hyviä!

Anna kirjoitti...

Joo, molemmat edustaa saman aikakuden eri puolia! Siinä mielessä on omasta fiiliksestä kiinni, kumpaa tyyliä haluaa katsella:D.

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Onko tuosta Mentulasta tai ruokailuryhmästä enempää tietoa? Esim. minä vuonna suunniteltu, minkä arvoinen ja mistä voisi ostaa? Jotenkin nihkeesti löytyy tietoa Pertusta, kun olen sitä yrittänyt hakea :-(

Anna kirjoitti...

Moikka!

Olen aina joskus nähnyt näitä jossain myynnissä. On olemassa sellainen kirja kuin "Muovikirja". Pöytäryhmä on esitelty siinä kirjassa. Muistaakseni valmistettu 60-luvulla, ennen öljykriisiä.

Arvosta en osaa sanoa. Riippuu varmaan monesta asiasta, kuten kunnosta. Sanoisin että ei varmaan alle 500 € tällaista saa. Ostimme pöytäryhmän noin 11 v sitten. Näitä on usein myös keltaisena tai punaisena. Seuraa huuto.netiä, siellä näitä on joskus ollut. Ja joissain vintage/design huonekalukaupoissa myös.