perjantai 24. elokuuta 2012

Oma mallinukke

Kaverini soitti minulle, että hän näki Kontissa mallinuken, jolla oli kaikki raajat tallessa. Oli pakko käydä katsomassa, millainen se oli. Nukke oli hyvässä kunnossa, vain muutama pieni särö, jotka ovat korjattavissa. Toisesta silmästä puuttuvat silmäripset, mutta sehän on vain tuunausta. Koska nukke maksoi vain 20€, en voinut olla ostamatta sitä. Olen sitäpaitsi aina halunnut oman mallinuken! Voin tehdä tälle erilaisia vaatekokeiluja, jotka voivat olla myös osa sisustusta. Esim vintagemekko ja joku hattu. On tuo kyllä ihan hieno myös ilman mitään.
Selitin miehelleni puhelimessa, että nukke on minua vain vähän isompi. No, äsken mittasin, että sillä on mittaa reilut 180cm.

Saan sätkyt joka kerta kun kävelen sen ohi.

6 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Mahtava löytö! Olen itsekin haaveillut pitkään omasta mallinukesta :) Kiva blogi sinulla!

Anonyymi kirjoitti...

Hieno löytö. En ole koskaan tullut ajatelleksi, että mallinuket ovat noin isoja / pitkiä. Uteliaisuuttani tiedustelen mallin mittoja: esim. vyötärö? Hoikalta näyttää, täyttänee kaikkii malli- ja missimitat.
Täällä Turussakin on Kontti, mutta minä en ole koskaan löytänyt sieltä mitään ihanaa, fantastista, makeeta. Hyvää viikonlopunjatkoa t. Outi

Lora kirjoitti...

Mikä ettei kun kodissa on tilaa! Meille ei taitaisi onnistua kun nytkin nurkat jo täynnä, mutta olisi ihan kiva olla tuollainen ja minusta tuo on vielä mallinukeksi aika tyylikäs joten menee tosiaan myös osana sisustusta. Nuohan on vielä kai aika kalliita joten aika löytö myöskin hintansa puolestakin.

Anna kirjoitti...

Suvi: Kiitos!

Outi: Mallin mitat ovat 85/64/90. Missin mitoissa!

Lora: Joo. Ja on aika tyylikäs. Aluksi mietin että tuon olisi spreijannut valkoiseksi, mutta en taida tehdä sille mitään.

Anonyymi kirjoitti...

Itse maalasin mallinukkeni sähkönsiniseksi.

Retrohullu kirjoitti...

Ihana mallinukke, miten kaunis! Itselläkin on haaveissa tuollainen, vielä ehkä retrompi malli...