tiistai 21. elokuuta 2012

Napit vaihtoon

Minulla on vanha sammaleenvihreä nahkatakki, superpehmeä ja täydellisesti istuva. Alkuperäiset  napit ovat hiukan liian retrohenkiset, joten kävin hakemassa uudet. Mietin pitkään millä saan tuon vihreän värin raikastettua. Päädyin sitten tällaisiin suorastaan jäätä hohkaaviin nappeihin. Nyt ne pitäisi enää kiinnittää, niin pääsen kuvaamaan lopputuloksen!
Ostin Friikusta ihanan Moschinon neuleliivin, tämä on sellainen pitkä, puoleen reiteen ulottuva. Luulen että tämä esiintyy huomisessa päivän asussa!


Minulla on tällainen Longchampin nahkalaukku, joka sopii syksyyn. Tänne mahtuu sopivasti lompakko, avaimet, puhelin ja vähän muutakin. Ideaali kaupunkilaukku! Laukun pinta kaipaisi pientä hoitoainekerrosta, täytyy laittaa kuntoon! Vein tänään yhdet lempparikengistäni, ne vaalean ruskeat Marc O´Polot suutariin. Urho oli pureksinut toisen koron nahkaviilun:´(. Voi Urho minkä teit. Suutari onneksi sanoi, että korkoon voi laittaa uuden viilun, huh.


Tämän laukun ostin yhdeltä mummolta, se on Made in France ja 60/70-lukua. Aivan ihana ja todella hyvin pidetty!


2 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Tuo alin laukku on upea! Onko tuossa kiinnityskohdassa oleva ruskea pyörylä puuta vai kenties nahkaa? Jotenkin kuvittelin sen heti olevan puuta, mutta sitten tuli mieleeni että ei se välttämättä olekaan. :)

Anna kirjoitti...

Maija: Se on nahkaa! Samaa nahkaa on myös hihna.