keskiviikko 22. elokuuta 2012

Hattutaivaassa

Sellaisessa olin hetken anoppini kanssa. Nämä ihanuudet ovat nyt meidän. Tämä lasipää olikin mahtava näiden kuvaamiseen!
 


7 kommenttia:

Lora kirjoitti...

Vau, noi kaikkiko on teidän? Aivan mahtavia! Missä siis kävitte? Vai oliko yrityksen nimi tuo hattutaivas?

Pikku pikku kirjoitti...

Kiitokset ihanasta ja inspiroivasta blogista. Olen maailman laiskin kommentoija, mutta sain ihanan tunnustuksen blogiini ja tahdoin jakaa samaa hyvää mieltä jonka itse siitä sain, siellä on siis tunnustus sinulle. :)

Anna kirjoitti...

Lora: Joo, noi kaikki on meidän. Ostettu yhdellä kertaa. Kirpparilöytöjä. Ateljeetyönä valmistettuja lähes kaikki... En ole vieläkään toipunut tästä. Huomenna esittelen myös, mitä laukkuja löysimme...

Pikku pikku: Voi kiitos!

hietzu kirjoitti...

Ihan mieletöntä! Yhdellä kertaa löysitte koko satsin?!? Missä moinen hattutaivas?? Todella kauniita ja tyylikkäitä :) Toivottavasti saadaan nähdä kuvia käytössäkin. Mistä on tuo lasinen pää?

Maija kirjoitti...

Tuo alimman kuvan hattu näyttää aivan ihanalta! En itse käytä hattuja ikinä (minulla on liian iso pää useimpiin hattuihin :D), mutta tuollaisen voisin kuvitella omaankin päähäni talvella.

Anna kirjoitti...

hietzu: Joo, joskus käy tuuri. En paljasta salaisuutta;D. Lasinen pää on miehen vanhemmilta, en tiedä mikä se on alun perin ollut.

Maija: Juu, sen saa vielä muotoiltua eri tavoin, tämä oli anopin löytö:).

Heli kirjoitti...

Ihania hattuja :) ensimmäinen miellytti omaa silmää. Sopii monenlaisten asujen kanssa. Kiitos mukavasta blogista. Työmatkat sujuu joutuisasti sun postauksia lukien ja toinen toistaan hienompia kuvia ihaillen.