torstai 12. heinäkuuta 2012

Valmis mekko

Sain mekkoni äsken valmiiksi. Ohje oli kirjasta "ihanat puserot ja mekot". Oli pieniä vaikeuksia, koska kangas on niin ohutta, ja siksakki ei meinannut onnistua. Kaikenkaikkiaan tästä tuli kuitenkin siisti ja pidän tästä kovasti! Erityisesti hihat ovat kauniit, ne ovat sirot, vaikka muuten mekko onkin aikamoinen säkki. Ohuen kankaan ansiosta tästä saa vyöllä hyvän perusmekon! Olen ihan silmät ristissä ja ulkona on jo pimeää, joten kuvat ovat vähän huonot, mutta eiköhän tämä tule näkymään päälläni ihan päivänvalollakin;D.
Kangas on mustaa, ja siinä on pienenpieniä valkoisia palloja.
3 kommenttia:

Maiski kirjoitti...

Aivan ihana mekko! Kumpa itsekin jaksaisi toisinaan kaivaa ompelukoneen kaapista ja hurauttaa mekon.

http://nuotinvieresta.blogspot.fi/

Laura kirjoitti...

Mielestäni ko kirjan ongelma on juuri mekkomallien säkkimäisyys. Jotain yritin tehdä ja tulos oli mieletön navettatakki. Tosin nehän ovat kai nyt muotia, kauppojen tarjonnasta päätellen. Vyöllä tuo on kyllä päälläsi tyylikäs!

Anna kirjoitti...

Maiska: Inspiraatiota minäkin aina odottelen, välillä aika pitkäänkin

Laura: Se säkkimäisyys on mielestäni siltikin näissä se juttu. Tämäkin on kuitenkin ylhäältä tosi istuva, siis olkapäät ja käden yläosat ovat just eikä melkein. Vyöllä saa muunneltua paljon. Kangasvalintakin määrittää aika paljon, miltä mekko valmiina näyttää. Ja voihan kaavoja muuttaa...Jos uskaltaa :D