lauantai 28. heinäkuuta 2012

Uutta itseruskettavaa

Olen tänä kesänä ollut aika vähän auringossa. Ehkä se johtuu viime kesäisestä kärähtämisestä ja siitä seuranneesta hysteerisestä tunnetilasta, jonka sain kerättyä lukemalla netistä auringon vaaroista. Lopulta oli pakko käydä ihotautilääkärillä näyttämässä kaikki luomet. Ihan tavallisia ne olivat, mutta lääkäri antoi vinkin, miten voi helposti seurata luomiaan. Ottaa itse esim. vuoden välein kuvat alueilta, joilla luomia on, ja niiden avulla tutkii, onko jotain epäilyttävää muutosta kehitteillä.

En minä aurinkoa pelkää, mutta en ehdoin tahdoin grillaakaan itseäni. Tänään tuli sellainen olo, että olisi silti kiva, kun ihon sävy olisi hieman syvempi. Doven asteittain päivettävä kosteusvoide on ollut käytössä, mutta nyt teki mieli jotain tujakampaa tavaraa. Halpismerkkien itseruskettavilla olen saanut aikaiseksi kivoja rannuja, ja niiden "tuoksu" on yleensä aika omintakeinen. Aikani tehtyä pienimuotoista kartoitusta eri vaihtoehdoista, päädyin Clarinsin Delicious Self Tanning Creamiin. Teen tänään saunassa kunnollisen ihokuorinnan ja sitten levitän aineen ensimmäistä kertaa. Oletan että viikon sisällä selviää, olenko löytänyt hitin vai hudin.
Onko jollain lukijalla kokemuksia tästä tuotteesta? Entä onko joku muu itseruskettava voide osoittautunut loistavaksi? "Herkullinen vaahtomainen itseruskettava voide, joka antaa kasvoille ja vartalolle kauniin, luonnollisen näköisen rusketuksen. Herkullinen karamellin sävy helpottaa tuotteen levittämistä tasaisesti ja hienostunut koostumus, sekä aito kaakao-uute tuovat iholle kauniin sävyn."

4 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Suosittelen Nivean Sun touchia! Se on halpaa ja olen itse ollut tyytyväinen tulokseen- levittyy hyvin ja tasaisesti ja antaa luonnollisen näköisen lopputuloksen. Itse laitan vielä ruskettavan levityksen jälkeen tavallista kosteusvoidetta kuiviin kohtiin, kuten kantapäihin, polviin ja kyynärpäihin, niin ne eivät ime liikaa ruskettavaa.

Lora kirjoitti...

Itsekin olen yhä enemmän kääntynyt noiden itseruskettavien puoleen, kun tuntuu ettei yksinkertaisesti ehdi saada kunnon sävyä iholle + eihän se ole terveellistäkään. Lisäksi kun joskus se ihme on koettu että ihan auringosta saa kauniin pinnan, niin tulos kestää jokseenkin saman aikaa kuin itseruskettavallakin aikaansaatu tuotos jollei jatkuvasti oleile auringossa. Tosiaan noiden miinuspuoli on kyllä se levityksen haasteellisuus, mutta juuri löysin yhden halvan jossa ei tuo raja-ongelma ole niin paha: Lòreal sublime bronze self tanning golden mousse-niminen tuote. En ainakaan itse saanut mitään rumia rantuja tällä kertaa aikaiseksi vaikka koko kropan käsittelinkin, eikä tuoksukaan ollut ihan kamala - joskin tyypillinen halvoille itseruskettaville =( Mutta kokeilemisen arvoinen tuote, kun hinta ei ollut todellakaan paha.

Anonyymi kirjoitti...

Itse olen erityisesti mieltynyt apteekin Vichy-sarjan itseruskettavaan... ei ollenkaan sellainen ällö tuoksu, kuin niissä normaalisti on...

Anna kirjoitti...

Apteekissa on myös se Aco sarja, jossa on myös itseruskettava. Sen hinta pyörii kympissä, sitäkin voisi kokeilla..