keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Sokerikko ja kermakko

Meillä on Design Mikko Raution sokerikko ja kermakko. Ne ovat mukavan pelkistetyt ja eleettömät kahvipöydässä.

Leivoin eilen ihanaa durum-patonkia. Kaulitsin taikinan isoksi levyksi, ja laitoin väliin voissa kuullotettua salviaa, oreganoa ja basilikaa. Tänään leikkasin loput leivät ohueksi siivuiksi, sivelin balsamico-öljy-sokeri-seoksella ja paistoin uunissa rapeiksi. Leiville oli tarjolla kolmenlaista levitettä. Perinteistä tapenadea, hunajavoita (puolet hunajaa, puolet voita ja ripaus limeä) ja guacamolea. Guacamoleen laitoin avokadoa, pari rkl turkkilaista jogurttia, sipulinvartta silputtuna, limeä ja tuoretta korianteria.


 
 
 


2 kommenttia:

Amanda kirjoitti...

Voi miten ihanan näköisiä patonginpaloja! Nam!

Anna kirjoitti...

Itse tehdyistä tulee aina vähän enemmän sympaattisia:).