torstai 5. heinäkuuta 2012

Keittiön pöytä ja tuolit

SIlloin kun muutimme, mietin pitkään, millainen pöytä sopisi meidän alkuperäiseen 60-luvun keittiöön.
Kaapin ovet ovat paksua teak-viilua, ja ne sai puhdistettua yllättävän hyvään kuntoon. Keittiön lattiasta poistettiin muovimatto ja laitettiin valkoista epoksia tilalle. Se toi tilaa vähän enemmän tähän päivään. Jotain kuitenkin puuttui...Kunnes tein anoppini kanssa reissun Hollolassa sijaitsevaan antiikkikeskus Fasettiin. Siellä palaset loksahtivat kohdilleen.

Pöytä ja tuolit ovat paksua teakkia, ja ne edustavat tanskalaista 60-luvun muotoilua. Pöytä on myös jatkettava, mikä on aina hyvä asia! Tuolit olivat kauniit, ja niissä on hyvä istua. En voisi kuvitella keittiöömme mitään muuta ruokailuryhmää kuin tämän! Pidän tuoleista niin paljon, että välillä pidän niitä myös ruokailuhuoneen puolella. Silloin keittiön puolella on simppelit Artekin mustat tuolit.

Menen varmaan lähiaikoina taas tekemään reissun Fasetin myymälään...Luvassa siis huonekalupostausta. Tiedoksi myös pääkaupunkilaisille, että Fasetti avaa elokuussa myymälän myös Helsinkiin, Mannerheimintielle!3 kommenttia:

Onneli kirjoitti...

Teidän keittiöllä on kyllä ihana ilme!

Rose kirjoitti...

Miten sait nuo kaapinovet noin siisteiksi? Vanhemmillani on samanlaiset, mutta kunto kaipaisi kohennusta.

Anna kirjoitti...

Onneli: Kiitos!

Rose: Sellaisella vihreässä purkissa olevalla aineella...Odotas käyn katsomassa. "Universal Stone-Yleispuhdistekivi". Aivan huipputuote. Muuta ei ihminen tarvitse taikasienien ja mäntysuovan lisäksi :D

Fasetista hankkimalla huonekalujen puhdistusöljylläkin vielä lopuksi hinkkasin, ja sieltä neuvottiin käyttämään sellaista puhdistuvillaa. Se näyttää karhunkieleltä, mutta on todella hienojakoista, eikä naarmuta pintaa.