lauantai 7. heinäkuuta 2012

Falafelia, fetadippiä ja couscousia

Tein pitkästä aikaa falafeleja, tällä kertaa Hesarin ohjeella. Niistä tulikin erinomaisen hyviä. Paistoin korppujauhotetut pallerot ensin öljyssä ja sitten laitoin ne vielä hetkeksi uuniin rapeutumaan lisää. Kuoresta tuli todella onnistunut, rapea, mutta ei yhtään palanut. Pyöryköiden kanssa tein ohjeen mukaista jogurtti-fetakastiketta, joka oli erinomaista. Tein myös salaattia ja keitin couscousiakin lisukkeeksi. Couscousin maustoin limellä ja sekotin sen joukkoon silputtua sipulinvartta ja kalamata-oliiveja. Poppamiehen chilimurskaa oli tarjolla vielä erikseen, jos halusi lisätujua sekaan.



3 kommenttia:

Ninni kirjoitti...

Nam.. Näyttää hyvältä. Täytyy kokeilla :)

Petriina kirjoitti...

Oi, falafelit on niin hyviä ! Jostain luin, että ne kannattaisi tehdä liotetuista kikherneistä, ei siis keitetyistä , koostumuksen vuoksi. En ole vielä kokeillut, mutta aikeissa on.

Anna kirjoitti...

Ninni: Suosittelen. Ja näissä on ihan kivasti proteiiniakin.

Petriina: Pitää kokeilla! Taidan laittaakin ensi yöksi kattilallisen likoamaan.