tiistai 31. heinäkuuta 2012

Eiliset hiukset

Tässä nopeasti pieni eilen otettu kuva uusista hiuksistani. Tuli tosi kivat, ja näitä on hauska laittaa! Saan tästä mm. täydellisen "kotelomekkotukan" Jackie O -tyyliin. Myös vintagehenkiset kiharakampaukset toimii tässä hienosti. Kampaajani on mahtava. Tuntuu, että yleisolemukseni keveni reippaasti.
Tänään en ole koskenutkaan kameraan, on niin kiire. Uusi ruokapöytämme tuli tänään, ja se sekä täytti että ylitti odotukseni! Olemme kasanneet sitä, ja samalla sain taas lennokkaita ajatuksia uusista huonejärjestelyistä, joita sitten piti heti aloittaa testaamaan. Olen innoissani, vielä on kesken mutta huomenna varmaan saa nauttia lopputuloksesta. Tästä klikkaamalla voi katsoa, mikä tilaamamme pöytä oli. Huomenna näette miltä se näyttää meillä.


6 kommenttia:

lahtiska kirjoitti...

Hienot hiukset ja tosi kiva juttu, että pöytä toimitettiin jo tällä viikolla!

Anna kirjoitti...

Joo, toimitusaika oli tosi nopea ottaen huomioon ajankohdan! Kesällä ne saattavat venyä tosi paljon.

Lora kirjoitti...

Tuo leikkaus sopii todella hyvin sinulle. Tosi kevyt ja naisellinen. Itse pätkäisin pitkän tukan ensimmäistä kertaa vuosiin suunnilleen tuohon samaan mittaan tuossa pari vuotta sitten enkä ole malttanut luopua, on niin kiva ja tuuhean näköinen verrattuna entiseen. Ei ihme kyllä ole edes haitannut ettei mene enää kiinni ainakaan ponnarille, mitä ensin pelkäsin. Vuosien ponnarikierre katkesi yllättävän helposti. Ja heh tosiaan jotenkin nuo kotelomekot joita pidän mekoista parhaimpina, sopivat kuin nenä päähän polkkaan! Ehkä se on tuo 60-lukulainen mielikuva joka kummittelee tosiaan takaraivossa, Jackie ja kumppanit =)

Anna kirjoitti...

Lora: Tämän saa vielä nippa nappa ponnarille. Ensi kerralla voisin ottaa vielä sentin lyhyemmäksikin. Hassua on, että tämä näyttää heti pesun jälkeenkin hyvältä, ilman että laittelee mitenkään ihmeemmin! Ja luulen, että sama mielikuva kuin sinullakin antoi rohkeutta leikata tähän pituuteen..

Onneli kirjoitti...

Tosi freesi uusi tukka!

hietzu kirjoitti...

Mahtava tukka! Malli sopii sinulle todella nätisti :)